Kunstmarkt 29 mei, 2014 vanaf 11.00 uur in het Joe Mann natuurtheater, Best.

In de even jaren wordt door de werkgroep kunst van de Stichting Cultuurpassie een kunstmarkt georganiseerd. In 2014 wordt deze voor de zesde keer gehouden in het Joe Mann natuurtheater. Er zullen twintig beeldende kunstenaars, professioneel en semiprofessioneel, voor deze markt worden uitgenodigd. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te maken. We denken onder anderen aan schilderijen, keramiek, sieraden, beelden, fotografie, glas en toegepaste kunst. In het, fraai in de bossen gelegen, natuurtheater wordt een omlijstend programma gepresenteerd.

In de even jaren wordt door de werkgroep kunst van de Stichting Cultuurpassie een kunstmarkt georganiseerd. In 2014 wordt deze voor de zesde keer gehouden in het Joe Mann natuurtheater. Er zullen twintig beeldende kunstenaars, professioneel en semiprofessioneel, voor deze markt worden uitgenodigd. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te maken. We denken onder anderen aan schilderijen, keramiek, sieraden, beelden, fotografie, glas en toegepaste kunst. In het, fraai in de bossen gelegen, natuurtheater wordt een omlijstend programma gepresenteerd. Hierin is ruimte voor muziek en wordt aandacht besteedt aan po√ęzie.
In het, natuurtheater wordt een omlijstend programma gepresenteerd: Met Kinder Workshop in de Blokhut, en met Muzikale omlijsting van Jazz Impressions,

Impressions is een Brabants Jazz collectief dat in verschillende samenstellingen een gevarieerd repertoire brengt. Alle stijlen Jazz komen aan bod, van Mainstream tot Rythm & Blues en van gevoelige ballads tot feestelijke swing muziek.

Deelnemende kunstenaars:
Naam Discipline
Riki Rooijakkers Schilderen, boetseren, vilt
Ria Fons Beelden, keramiek
Marianne Driessen Schilderijen
Ine Dierx Keramiek, toegepaste kunst
Angelique Calis Sieraden polymeer
Elly Berkhout – van Herwijnen Monoprint, acryl
Lies van der Steen Schilderijen
Jan Teunissen Schilderijen, realistisch
Anita Couwenbergh Schilderijen, glasschildering
Marianne van Os Keramiek, raku
Sibylla Grootveld Zeefdruk
Wendy Gerritsen Sieraden, glas, edelsmid
Edwin Lenderink Glasblazen en -fusing
Tonneke Bos Sieraden diverse materialen
Toon Hoefnagels Glas fusing
Carianne Fooij Keramiek, raku, design
Yvonne van Zon Schilderijen, design
Rob van der Maden Schilderijen, tekeningen
Wilma Vogt Raku, tuinvogels
Monique Verstraaten Schilderijen