Koffieconcert zondag 4 september 12.00 uur met TWO OF US in de Prinsenhof, Best.

Het waren tieners in de jaren zestig. Hun muzikaal talent werd aangewakkerd door The Beatles, maar ontbrandde pas echt toen ze elkaar halverwege de jaren zeventig ontmoetten. De Boxtelaren Adrie van Osch en Jos Vervoort vormen al ruim vijfendertig jaar de coverband Two of Us. En hun succes groeit nog steeds. Two of Us speelt uitsluitend hits uit de zestiger jaren!

Het waren tieners in de jaren zestig. Hun muzikaal talent werd aangewakkerd door The Beatles, maar ontbrandde pas echt toen ze elkaar halverwege de jaren zeventig ontmoetten. De Boxtelaren Adrie van Osch en Jos Vervoort vormen al ruim vijfendertig jaar de coverband Two of Us. En hun succes groeit nog steeds. Two of Us speelt uitsluitend hits uit de zestiger jaren! Het grote streven van het duo is om met alleen twee stemmen, één gitaar en soms een dwarsfluit, tamboerijn en tenorsax het geluid van de nummers zo compleet mogelijk te maken. De tonen van de basgitaar worden zelfs meegenomen in de akkoorden van de akoestische gitaar. Two of Us verstaat de kunst de oude singles zó te vertolken, dat de luisteraar het gevoel heeft naar het origineel te luisteren. Het duo heeft drie CD’s uitgebracht met juweeltjes uit het enorme repertoire dat de band in optredens op partijen en festivals in binnen- en buitenland ten gehore brengt.
Adrie van Osch en Jos Vervoort spelen op allerlei festivals, feesten en in theaters, maar ze beschouwen hun jaarlijkse optredens tijdens de Beatle-Week in Liverpool als echte high-lights in hun bestaan. Liverpool is de bakermat van de Beatmuziek. Tijdens het drukbezochte festival treden er jaarlijks zo’n vijftig bands op uit alle hoeken van de wereld.
Eind november, begin december 2010 heeft Two of Us zelfs het podium betreden van The Cavern Club in Buenos Aires, Argentinië tijdens de Beatle Week aldaar.
Een onvergetelijke ervaring!!

Prinsenhof Zalencentrum, Hoofdstraat 43, 5683AC Best.
Koffieconcerten beginnen altijd om 12.00 uur en duren tot ongeveer 14.00 uur.
Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een Concert kaartjes te kopen bij
V.V.V. agentschap Best Oranjestraat 12, 5682CC Best, telefoon: 0499-374177.
Kaartjes kosten € 2,50 per persoon. www.cultuurpassie.nl
www.cultuurpassie.blogspot.com www.prinsenhofbest.nl