Koffieconcert met TWO OF A KIND, Zondag 31 oktober Prinsenhof Best.

Levensgenieters Ernest van Hout en Manfred Gruzynski zijn Two of a kind. Zij spelen al meer dan 25 jaar professioneel muziek die geen grenzen kent. Hun muziek is een combinatie van cultuur en entertainment en bestaat voor het merendeel uit sfeervolle eigen composities en sprankelende muziek van rondom de wereld, op humoristische wijze gepresenteerd.

Levensgenieters Ernest van Hout en Manfred Gruzynski zijn Two of a kind. Zij spelen al meer dan 25 jaar professioneel muziek die geen grenzen kent. Hun muziek is een combinatie van cultuur en entertainment en bestaat voor het merendeel uit sfeervolle eigen composities en sprankelende muziek van rondom de wereld, op humoristische wijze gepresenteerd. De optredens kenmerken zich door het gebruik van meer dan 20 muziek instrumenten, de grote verscheidenheid aan muziekstijlen, gebracht met enthousiasme en virtuositeit en levensvreugde die ze overbrengen op het publiek. Hun geluid is uniek en kleurrijk en de optredens zijn een lust voor oren en ogen.
Ze zijn hun carrière begonnen als straatmuzikanten, met twee oude motorfietsen op reis dwars door Europa tot in Griekenland. Terug in Nederland zijn ze full prof muzikant geworden. In 1982 hebben ze hun eerste geluidsinstallatie aangeschaft en kort daarna hebben ze in Denemarken hun eerste tournee gemaakt. www.2ofakind.nl

Prinsenhof Zalencentrum, Hoofdstraat 43, 5683AC Best.
Koffieconcerten beginnen altijd om 12.00 uur en duren tot ongeveer 14.00 uur.
Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een Concert kaartjes te kopen bij
V.V.V. agentschap Best Oranjestraat 12, 5682CC Best, telefoon: 0499-374177.
Kaartjes kosten € 2,50 per persoon. www.cultuurpassie.nl
www.cultuurpassie.blogspot.com