Kindervoorstellingen in het Joe Mann natuurtheater 2014, al 58 jaar.

15,22,29 juli en 5,12,19 augustus
Op Dinsdag 15 juli 14.30 uur hebben we Jeuk met: Eén, Twee, Drie, Piano!

15,22,29 juli en 5,12,19 augustus
Op Dinsdag 15 juli 14.30 uur hebben we Jeuk met: Eén, Twee, Drie, Piano!
(www.jeukvzw.be)
Jan en Jan Snor hebben een kasteel gewonnen… in Schotland. Het kasteel Moestas.
Ze zijn razend enthousiast en vertrekken meteen.
Maar dat is buiten Peter Pannenkoek en Jack De Rapper gerekend.
Trek alvast jullie stapschoenen aan en volg ons!
Kinderen vanaf 4 tot 10 jaar

Dinsdag 22 juli 14.30 uur Clown door Jo de Rijck
(www.joderijck.nl)
In de Clown show brengt hij goochelen, jongleren, clownerie, echte diertjes en heel veel interactie met het publiek. Door de vele afwisseling in de voorstelling wordt het publiek aangesproken! De kinderen zijn de ster van deze show…
Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

Dinsdag 29 juli 14.30 uur Koningin van eenvoudige komaf. door Loutje Bosch
(www.loutjebosch.nl)
heeft Haar KoninkRijk moeten verlaten vanwege problemen met de boze Generaal DonderBliksem. Haar HofHouding en boezemvriendin Eumalia moest Ze achterlaten. Helemaal alleen maakt Ze een lange tocht over modderige paadjes. Tenslotte komt Ze hier aan, waar Ze niemand kent en zelfs de plaatselijke frituur niet eens weet te vinden. En ook kan Zij zichzelf niet eens ‘dresseren des ochtends’ !. Ja, Ze spreekt wel heel Koninginnerig, met rare woorden die je toch snapt ook al begrijp je ze niet. Dan gaat Ze met de kinderen maar een nieuwe Hofhouding maken met Hofdames, Hofpaardjes Lakeien en zelfs een heuse Koning. Het stuk eindigt met een Grote Opstoet, toegejuicht door het GePeupel (publiek).
Een sprookjesachtige voorstelling met veel interactie met het publiek, prachtige liedjes en vioolspel.
Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar

Dinsdag 5 augustus 14.30 uur Wie wie Oui!? door Martin Forget
(www.martinforget.nl)
Martin is een vreemde, waar hij ook gaat. In zijn zoektocht naar wie hij is, verandert hij in een musicus, een cowboy, een fietser… Wat wil hij zijn!? Hoe kan hij iemand worden!? Uit deze totale chaos komt uiteindelijk een nieuwe identiteit naar boven, waarin ieder kind zich herkent.
Een spannend verhaal met korte onderdelen. Tijdens het spel wordt absurditeit werkelijkheid. Martin speelt met thema’s als vriendschap, eigenwaan, onzekerheid en dromen.
Kinderen vanaf 4 jaar

Dinsdag 12 augustus 14.30 uur De Slodervis door De Lachende Zon
(www.delachendezon.nl)
‘Er is iets mis met de kikkervis
Hij hangt zo stil in de kikkerdril
Hij is al erg groot
Hij wil terug naar de sloot’
Een kikkervis is best een slordig dier, hij verliest zijn staart en weet over het algemeen niet waar hij die laat! Slordig zijn is leuk, maar niet iedereen is er even blij mee. “Er een rommel van maken” is een kunst die net als muziek maken het best vroeg aangeleerd kan worden! Of is het gewoon een talent? Opruimen is alleen leuk als je van de rommel iets nieuws kan maken.
Er wordt naast rommel in deze voorstelling ook veel muziek gemaakt, niet alleen door de muzikanten maar ook door het publiek! De leuke vrolijke liedjes worden meegezongen door de pop van Daan en door Vies Liesje! Het wordt een swingende meezing en meespeel voorstelling. Maar één ding is waar: je blijft zeker nog een week met een melodietje uit de voorstelling in je hoofd rond lopen.
Kinderen vanaf 4 jaar

Dinsdag 19 augustus Clown Zassie kindershow door Clown Zassie
(www.clownzassie.nl)
Clown Zassie is met het circus altijd op reis en dat lijkt wel veel op met vakantie gaan. Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk… maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over… Als Zassie vervolgens per se wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los. Clown Zassie’s Kindershow biedt een groot assortiment in variatie, interactie en participatie. In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo’s, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden de kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren.
Kinderen vanaf 4 jaar

Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een voorstelling kaartjes te kopen bij V.V.V. agentschap, Cultuurspoor, Best, Raadhuisplein 32, 5683 EA Best, telefoon: 0499-372609
www.bibliotheekbest.nl
Kaartjes kosten € 2,50 per persoon.
Zie ook met regelmaat de site www.cultuurpassie.nl of www.cultuurpassie.blogspot.com
Info: 0499-396665 / 0630387388