Juli en augustus 2011 al 55 jaar Vakantie Kindervoorstellingen in het Joe Mann natuurtheater

Gedurende de vakantie maanden is er van alles ter doen voor onze kinderen. Even rondwandelen in de natuur een hapje en een drankje en ondanks de bezuinigingen de kinderen kennis laten maken met cultuur. Kom op tijd, het wordt vast druk

Gedurende de vakantie maanden is er van alles ter doen voor onze kinderen. Even rondwandelen in de natuur een hapje en een drankje en ondanks de bezuinigingen de kinderen kennis laten maken met cultuur. Kom op tijd, het wordt vast druk

Zondag 10 juli 14.30 uur Circus Kolderiek
door Basera www.basera.nl
In deze kinder- en familievoorstelling laat Basera, vanuit zijn eigen mini theater, het publiek genieten van al zijn vaardigheden. De vorm waarin de voorstelling is gegoten lijkt op een circus show. Met behulp van het publiek wordt er een minicircus ten tonele gevoerd, waarin Basera de rollen van clown, mimespeler, jongleur, acrobaat, goochelaar en evenwichtskunstenaar invult. Behalve van het publiek heeft Basera in zijn show ook hulp van de marionet Keessie, die zich ontpopt als een heuse Rock and Roll ster, en van de pop Doudoir, die een gevaarlijke koorddansact voor zijn rekening neemt.
Kinderen vanaf 4 jaar.

Dinsdag 12 juli 14.30 uur Naar Zee
door Dolf Moed www.theaterfiets.nl
Muziektheatervoorstelling
Dolf speelt de belevenissen van een jongen die zijn droom volgt. Hij wil naar zee! Hij gaat aan boord van een spookschip en beleeft een geweldig avontuur!
Kinderen vanaf 2 jaar tot 12 jaar.

Dinsdag 19 juli 14.30 uur De geest van Kapitein Black
door meeleeftheater De lachende Lama www.delachendelama.nl
De kapitein en zijn maatje zijn aangekomen en maken er een dolle bol van. Maar wat is dat? Er spookt iets! Het zal toch niet de geest van Kapitein Black zijn? Ja hoor… die vervelende Black laat ons ook nooit met rust. Wij willen alleen maar zijn schat hebben, is dat nou teveel gevraagd? Wat kunnen we doen om van hem af te komen? Misschien dat de kapitein samen met de kinderen het probleem weet op te lossen.
Kinderen vanaf 4 jaar.

Dinsdag 26 juli 14.30 uur De Fanfare
door Annie Crépin en Mario van Erp www.josefien.nl
Muzikaal sprookje
De Minister houdt zich bezig met serieuze zaken. Het valt ook niet mee om in moeilijke tijden een land te besturen. ’s Avonds kan hij echter helemaal los! De Minister speelt bij de fanfare en dat vindt hij eigenlijk het allerleukst om te doen!
Kinderen vanaf 4 jaar.

Dinsdag 2 augustus 14.30 uur De Burgerin
door LaVioLou www.louterprodukties.com
In het zéér actuele deel II van, De Burgerin, komt ze als voormalige Koningin te wonen in een gewone straat met rijtjeswoningen. Eerst moet ze nog op cursus: leren fietsen, klompendansen, koekhappen en andere typisch Nederlandse dingen. Maar dan moeten de kinderen helpen haar Kasteel te beschermen tegen sloop door de Domme Dorre Ambtenaar. Samen vormen ze een bouwploeg die met helmen op en arbeidsvitaminen aan het Kasteel een mega-make-over geeft. Zal het lukken gewoon te worden en vooral te blijven? Krijgt ze een vergunning?
Een klassiek koningsdrama in vijf bedrijven, dat goed afloopt…
Kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar.

Dinsdag 9 augustus 14.30 uur Tijger ontsnapt
door Jo de Rijck www.joderijck.nl
Jo heeft één grote droom: artiest worden in een circus! Van de directeur mag hij helpen bij de tijgers. Wanneer hij op een dag de tijgers probeert te temmen ontsnapt zijn lievelingstijger. Dit is de start van een spannende zoektocht! Een verhaal over vriendschap, vergeving en hoe je er alles aan doet om je vrienden te helpen.Ga mee op zoek en laat je verassen door een unieke interactieve kindershow.De voorstelling combineert theater met speciale effecten, goochel, mime, publieksinteractie en heel veel humor. Een boeiende en afwisselende voorstelling die de kinderen fel aanspreekt en intussen stiekem de volwassenen laat meegenieten.
Kinderen vanaf 4 jaar.

Dinsdag 16 augustus 14.30 uur Live
door de kinderband www.dekinderband.nl
“Woon een optreden bij en doe mee aan allerlei activiteiten rondom de muziek: een bijzondere en leuke belevenis!” Zo wordt er zelf muziek gemaakt (instrument uitproberen), gezongen, gedanst en spelen in een band. De Kinderband stimuleert vaders en moeders om hun kinderen vaker van livemuziek te laten genieten. Het geeft de ouders ook een sterke impuls om zelf weer (meer) naar concerten te gaan… het liefst natuurlijk van de Kinderband !
Kinderen vanaf 3 jaar tot 8 jaar.

Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een voorstelling kaartjes te kopen bij V.V.V. agentschap Best, Oranjestraat 12, 5682CC Best, telefoon: 0499-374177.
Kaartjes kosten € 2,50 per persoon.
Zie ook met regelmaat de site www.cultuurpassie.nl of www.culturpassie.blogspot.com
Info: 0499-396665 / 0630387388