AL 56 JAAR VAKANTIE KINDERVOORSTELLINGEN IN HET JOE MANN NATUURTHEATER 2012

Zondag 1 juli 14.30 uur Wereldmuziek Reis rondom de Wereld
door Two of a kind www.2ofakind.nl
Tijdens dit multiculturele concert beleven de kinderen een spectrum van verschillende muziekinstrumenten en stijlen uit diverse continenten van de wereld. We presenteren twintig instrumenten en hun culturele achtergronden en nodigen kinderen uit om actief mee te doen. Het programma is educatief, boeiend en onderhoudend.

Zondag 1 juli 14.30 uur Wereldmuziek Reis rondom de Wereld
door Two of a kind www.2ofakind.nl
Tijdens dit multiculturele concert beleven de kinderen een spectrum van verschillende muziekinstrumenten en stijlen uit diverse continenten van de wereld. We presenteren twintig instrumenten en hun culturele achtergronden en nodigen kinderen uit om actief mee te doen. Het programma is educatief, boeiend en onderhoudend.
Kinderen vanaf 4 jaar.

Dinsdag 3 juli 14.30 uur Zeemeerman aan land
door Jeuk www.jeukvzw.be
School is cool! Dat vinden alle kinderen, behalve Franky. Hij krijgt les van die vervelende meester Haai.
Blub het visje weet wel raad… Ze vertelt Franky dat fijne meesters ook bestaan. Zeebaard de zeegod is er zo eentje.Franky besluit de zeegod te gaan opzoeken… Maar dat is buiten het boze vissertje gerekend! Redt Franky het of blijft hij voor altijd een zeemeerman aan land?
Een echt meespeelstuk voor grote en kleine durvertjes.
Kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar.

Dinsdag 10 juli 14.30 uur Broccoli,s grootste truc
door Juttheater www.juttheater.nl
In ‘Broccoli’s grootste truc’ volgen we Guglielmo Broccoli. Guglielmo is een goochelaar die in zijn hoofd wereldberoemd is. In werkelijkheid komt er weinig van zijn trucs terecht. Wanneer hij op zijn oma doorzaagt, breekt het angstzweet hem uit. Wat als hij haar niet meer aan elkaar geplakt krijgt? Guglielmo moet op zoek naar meer zelfvertrouwen. Maar waar moet hij het zoeken? Uit zijn hoge hoed kan hij het niet goochelen. Als hij dan ook nog gepest wordt, dreigt hij zijn laatste greintje zelfvertrouwen te verliezen.Gugliemo’s oma gelooft alles wat ze zelf heeft verzonnen. Zou zij Guglielmo verder kunnen helpen? ‘Broccoli’s grootste truc’ is een uitbundige voorstelling met onverwachte wendingen en herkenbare personages.
Kinderen vanaf 6 jaar tot 10 jaar

Dinsdag 17 juli 14.30 uur Peter en de vliegmachien Toveren
door www.peterendevliegmachien.nl
Met liedjes en dansjes en een meeslepend verhaal.
De telefoon gaat. Het is Tovenaar Wiebelbeen. Er is per ongeluk een toverkoffer opgestuurd naar een verkeerde locatie. Toevallig zijn Peter en Vince daar op dat moment. Het is de koffer van de Tovenaar Wiebelbeen en hij wil zo snel mogelijk zijn koffer weer terug. Peter en de Vince gaan de koffer zoeken om hem zo snel mogelijk naar de tovenaar te kunnen brengen. Maar de Tovenaar heeft gezegd “als je
De koffer vind, denk eraan, de kist mag niet worden geopend want anders verliest de kist zijn magische krachten!” Peter en Vince gaan samen met de kinderen op zoek naar de kist. Als Vince even weg is ziet Peter zijn kans schoon en kan hij zijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken. Hij opent de kist… Zal dit allemaal goedkomen.
Kinderen vanaf 4 jaar tot 8 jaar

Dinsdag 24 juli 14.30 uur Het land van Koning Eenoog
door Dolf Moed Theaterfiets www.theaterfiets.nl
Muziektheatervoorstelling
Dolf spoelt aan op een eiland. Een land waar de koning uit zijn doen is en de medicijnman het niet meer weet. Dolf verandert van een gewone jongen in een held.
Een spannende voorstelling!
Kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar

Dinsdag 31 juli 14.30 uur Vermakelaar Goochelshow
door Vince van Leth www.vermakelaar.nl
Stuntelige, humorvolle, rappe magische entertainer die vakkundig zijn vingervlugge praktijken ten tonele ten tafel brengt.
Kinderen vanaf 4 jaar.

Dinsdag 7 augustus 14.30 uur Joki Doki
door Jo de Rijck www.joderijck.nl
In een show van 60 minuten brengt hij goochelen, jongleren, clownerie, echte diertjes en heel veel interactie met het publiek. Door de vele afwisseling in de voorstelling wordt een publiek van 4 tot 12 aangesproken! De kinderen zijn de ster van deze show…
Kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar.

Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een voorstelling kaartjes te kopen bij V.V.V. agentschap in de Bibliotheek Best, Raadhuisplein 32, 5683 EA Best, telefoon: 0499-372609
www.bibliotheekbest.nl
Kaartjes kosten € 2,50 per persoon.
Zie ook met regelmaat de site www.cultuurpassie.nl of www.cultuurpassie.blogspot.com
Info: 0499-396665 / 0630387388