zondagmiddag 13 mei
Een gekooide gouden vogel, die in gevangenschap wegkwijnt, wordt door enkele kinderen bevrijd en begint aan zijn vrijheidsvlucht.
Als je als kind of volwassene meeluistert naar dit verhaal, kan er in je binnenste ook een gevoel van vrijheid en verlangen daarnaar ontstaan. Immers, in onze aardse en sterfelijke persoonlijkheid, zit onze ziel als een wondervogel gevangen als in een kooi.

De vrijgelaten wondervogel kan in ieder mensenkind een gevoel van herkenning teweeg brengen; een diepe herinnering aan de eigen geestelijke en harmonieuze oorsprong, een innerlijk weten dat bevrijding (van de aardse banden) mogelijk is. Wanneer de gouden wondervogel voorbijvliegt, krijgt ieder mens een nieuwe impuls om ook zijn innerlijke zielevogel te bevrijden.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de vrijheidsvlucht van uw kind, kleinkind of die van uzelf, dan bent u, met kind(eren) en kleinkind(eren), van harte welkom in het centrumgebouw van de Rozenkruizers op de creatieve verhalenmiddag, a.s. zondag 13 mei van 13:30 – 17:00.
Toegang is vrij; wel vragen we u om u tevoren telefonisch op te geven op 040-2420889.

Meer informatie over deze veelzijdige middag kunt u vinden in de brochure, te downloaden op http://nederlands.rozenkruis.nl/nederland/activiteiten/verhalenmiddag.htm
Voor de routebeschrijving en andere Rozenkruis-activiteiten in Eindhoven, zie http://nederlands.rozenkruis.nl/nederland/activiteiten/centra/eindhoven.htm