Zondag 18 mei 2008 kunstmarkt in het Joe Mann natuurtheater in Best

In de even jaren wordt door de werkgroep kunst van de Stichting Cultuurpassie een kunstmarkt georganiseerd. Dit jaar wordt voor de derde keer de kunstmarkt gehouden in het Joe Mann natuurtheater.

In de even jaren wordt door de werkgroep kunst van de Stichting Cultuurpassie een kunstmarkt georganiseerd. Dit jaar wordt voor de derde keer de kunstmarkt gehouden in het Joe Mann natuurtheater. Er zullen twintig beeldende kunstenaars, professioneel en semi-professioneel, aan deze markt deelnemen. Hun aanbod is zeer divers. Onder anderen worden aangeboden schilderijen, keramiek, sieraden, beelden, fotografie en glas. De namen van de deelnemende kunstenaars en hun discipline kunnen op de website www.cultuurpassie.nl bekeken worden.

In het natuurtheater wordt een omlijstend muzikaal programma gepresenteerd. De eindpresentatie van deelnemers aan diverse workshops van het muziek instituut Best-Oirschot vindt op deze dag plaats in het het Joe Mann natuurtheater.

Ruime aandacht wordt besteedt aan de ingezonden werken voor de wedstrijd proza en poëzie. De prijsuitreiking van deze wedstrijd, met als thema ‘nacht’, vindt ook op deze dag plaats om 15.00 u.

Speciaal voor kinderen is er een gratis workshop schilderen en gedichten maken.

Nadere informatie is te verkrijgen op de website www.cultuurpassie.nl
Houdt de datum 18 mei 2004 vrij in Uw agenda, zodat U dit festijn niet hoeft te missen. De kunstmarkt is voor publiek geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De toegang tot de kunstmarkt en het Joe Mann natuurtheater is gratis.