Zondag 11 juli Afghaanse culturele manifestatie

Roshan Afghaanse vrouwenvereniging organiseert op zondag 11 juli de culturele manifestatie van het jaar in het Eindhovense Parktheater. Deze dag staat in het teken van het bijzondere toneelstuk ‘Licht op herinneringen’ gebaseerd op waargebeurde verhalen. Deze voorstelling werpt een licht op de herinneringen van vroeger en beschrijft de gevolgen van de oorlog op de levens hier. Maar dit is niet alles.

Roshan Afghaanse vrouwenvereniging organiseert op zondag 11 juli de culturele manifestatie van het jaar in het Eindhovense Parktheater. Deze dag staat in het teken van het bijzondere toneelstuk ‘Licht op herinneringen’ gebaseerd op waargebeurde verhalen. Deze voorstelling werpt een licht op de herinneringen van vroeger en beschrijft de gevolgen van de oorlog op de levens hier. Maar dit is niet alles. Op deze dag kunt u ook kennismaken met de Afghaanse cultuur zoals de traditionele dans Attan, muziek verzorgd door de bekende zanger Asad Badi en genieten van verschillende Afghaanse hapjes. Ook is er een fototentoonstelling te bezichtigen van Khalil Wadad.
Met dit evenement wordt de aftrap gegeven aan het voorlichtingstraject ‘Afghanistan hier en daar’ waarmee o.a. op scholen en vrouwenorganisaties opgetreden zal worden.
De presentatie van deze dag zal in handen zijn van Gijs Wanders, voormalig nieuwslezer van het NOS journaal.

Adres: Parktheater, Theaterpad 1, 5615 EN Eindhoven
Aanvang: 12:00
Eind: 17:00
Entree: € 10,-
Aanmelden kan via de website www.roshanvrouwenvereniging.nl