Zomer Kindervoorstellingen Joe Mann natuurtheater, Best 2009

Dinsdag 28 juli 14.30 uur
Buikspreekshow rijmende dieren en Goochelshow de Toveracademie
Door Aarnoud Agricola’s Magic Shows www.goochelaar.biz

Dinsdag 28 juli 14.30 uur
Buikspreekshow rijmende dieren en Goochelshow de Toveracademie
Door Aarnoud Agricola’s Magic Shows www.goochelaar.biz
In deze verrassende buikspreekshow presenteert Aarnoud Agricola de tien dieren van de zogeheten axenroos: prachtige poppen die allemaal iets bijzonders doen. Sommige dieren kunnen zelfs praten en zingen! Rijmende dieren stimuleren lachspieren.Buikspreker Aarnoud dicht met dieren uit het woud.
Hoe gaan mensen om met elkaar? De axenroos maakt dat begrijpbaar! Het gedrag van kinderen herkennen we in dieren. In de amusante goochelshow “De Toveracademie” onthult Aarnoud Agricola enkele geheimen van de goochelkunst, zodat de kinderen uit het publiek zelf kunnen gaan goochelen.
Kinderen vanaf 4 jaar

Dinsdag 4 augustus14.30 uur
Monsters, Heksen, Griezels
Door Jeuk www.jeukvzw.be
Fé, een jong meisje is dolgelukkig… want morgen is ze jarig. ’s Nachts gebeuren echter de vreemdste dingen. Fé krijgt bezoek van tovenaar “hoe is het met u, goed dank u wel”. Die zit in serieuze problemen, want hij heeft de discoheks veranderd in een kilo bananen! Voor ze het weet wordt ze achtervolgd door de Vierarmige Prins. Boe, het zichtbaar onzichtbare spook bemoeit zich ook nog met de zaak. Is dit werkelijkheid of droom?
Kinderen vanaf 6 jaar

Dinsdag 11 augustus 14.30 uur
De T van Tarzan
Door ’t Optatertheater www.optatertheater.nl
Een boeiende, spannende en vooral leuke voorstelling. Broer en zus, Graat en Harmien winnen de hoofdprijs in een quiz: Een reis door de jungle. Een oud mannetje zegt dat er een toverbloem is met een geheim. Zo begint een avontuurlijke tocht door de wildernis met alles erop en eraan: pisangbomen, olifanten, lianen, rivieren en een touwbrug. Maar ook een kannibaal met een vleesvork, een leeuw met een borstel en een vleesetende bloem die uit zijn mond stinkt! Het is er allemaal, maar bovenal zijn daar Graat en Harmien, die als broer en zus soms ruzie hebben, maar vooral ook geweldig veel plezier.
Kinderen vanaf 4 jaar

Dinsdag 18 augustus 14.30 uur
Een sprookje
Door theaterstichting Josefien en Mario van Erp www.josefien.nl
Meneer Saaiman vlucht in zijn pauze naar zijn geheimzinnige zolder toe waar hij stemmetjes in zijn hoofd krijgt, die zeggen welk avontuur hij gaat beleven. “Speel de sprookjes van de tafel 3 en ga op zoek naar je prinses!’, “O nee! Niet weer de tafel van 3, dat doe ik al de hele dag ! “Speel de sprookjes
van de tafel van 3! Mijn sprookjes…..? Meneer Saaiman speelt achtereenvolgens m.b.v. 3 tafels, jassen, petten, kinderspeelgoed en vaatdoeken – op beeldende en cabareteske wijze. Roodkapje,
Sneeuwwitje, Repelsteeltje, Een wolf, Een boze Koningin, Een jager.
Kinderen vanaf 4 jaar

Dinsdag 25 augustus 14.30 uur
Wijs
Door Theater Snater www.wijs.nu
Wij spelen met Wijs! een voorstelling die uit losse liedjes bestaat, maar die toch één geheel vormt. Onze voorstelling is een vrolijke, muzikale reis langs alledaagse thema’s als blozen, dromen, misselijk zijn en “nee” zeggen. Luister- en meedoeliedjes wisselen elkaar af. Wij bespelen verschillende instrumenten: accordeon, concertina, saxofoon, mandoline, gitaar en contrabas.
Kinderen vanaf 4 jaar

Zondag 30 augustus 14.30 uur
Jij ook van mij?
Door theater Van Niks En Van Alles (Janine Vriens en Martin Forget) www.vanniksenvanalles.nl
“Jij ook van mij” is een gewaagde, heel humoristische mimevoorstelling. Martin zoekt een vriendin, hij is verliefd maar weet niet op wie ? Zoek in de krant, daar vindt je vast iemand !
Hij bestelt het boek: Een vriendin in 5 stapjes, het boek zit vol leuke grapjes !!
Hij leert o.a. verliefd kijken, dansen,dieren imiteren, van de natuur houden, en liefdesgedichten schrijven. Janine speelt de rol van verteller.
Kinderen vanaf 5 jaar

Dinsdag 1 september 14.30 uur
De Tijdmachine
Door Theaterfiets Dolf Moed www.theaterfiets.nl
Muziektheatervoorstelling. Interactief avontuur rond een reuze tijdmachine. Dolf is op zoek.
Hij gaat op reis door de tijd. Hij beleeft, met hulp van de kinderen, een geweldig avontuur. Hij komt op plaatsen waar hij nog nooit is geweest. Maar, zal hij vinden wat hij zoekt?
Met liedjes om nooit meer te vergeten!
Kinderen vanaf 4 jaar.

Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een voorstelling kaartjes te kopen bij:
V.V.V. agentschap Best, Oranjestraat 1, 5682CC Best, telefoon: 0499-374177.
kaartjes kosten € 2,50 per persoon.

Zie ook met regelmaat de site www.cultuurpassie.nl
Info: 0499-396665 / 0630387388