8 reacties

 • gouddelver

  Mag vaker!
  Het lijkt bedrieglijk echt! Van mij mag het vaker.

 • Anoniem

  ziekenhuis
  BELACHELIJK, HEBBEN JULLIE NIETS BETERS TE DOEN.

  • rienvalk

   Belachelijk?
   Vanwaar deze schreeuw Ellen? Valt deze vorm van humor bij jou net verkeerd?

   Op zich vind ik het de moeite waard als er behalve voor serieuze zaken ook aandacht is voor meer humor op onze homepage. Soms werkt lachten heel bevrijdend, toch?
   In het voorbeeld waar @wimh naar linkt is de humor wel erg zwart. Je kunt je natuurlijk afvragen of ziekte en ziekenhuizen zich lenen voor grapjes, anderzijds maak ik van dichtbij mee hoe humor mensen in staat stelt om met een dodelijke ziekte om te gaan. Vandaar mijn vraag waarom deze schreeuw?

   • Anoniem

    grapje????
    Sorry, ik las dit en ik werd gewoon kwaad om zo’n flauw grapje, om te testen of wij humor hebben. Van mij hoeven we deze grapjes niet. Ik reageerde misschien te impulsief.
    Ik kan best lachen om goede humor, maar dit vind ik zo flauw.
    Mijn mening.
    Groetjes
    Ellen

    • rienvalk

     Heb je ook op de link geklikt?
     Ellen om misverstanden te voorkomen heb je ook op de blauwe link geklikt in het bericht van @wimh en op de site van de speld http://www.speld.nl/ rond gekeken? Het ging om het soort humor van de speld.

     Overigens wat mij betreft ligt die dagelijkse humor er daar wel erg dik op. Lijkt me lastig om dagelijks echt leuk te zijn. Bovendien is op de speld de humor ook bedoelt als “drager” voor reclame inkomsten voor zover ik dat kan bekijken. Bij wat meer humor op onze site is dat in elk geval niet de bedoeling 🙂

     • Anoniem

      blauwe link
      Nee, dat had ik niet. Nu wel en nu komt het over als een 1 aprilgrap.
      Overigens wel zwarte humor, zoals die mevrouw, die maar een drierittenkaart nodig had om haar man met alvleesklierkanker te bezoeken.
      Sorry, voor al de verwarring.

      Groetjes
      Ellen

 • henkdaalder

  parkeertarief is al een entree prijs
  Bij veel ziekenhuizen moet je betalen voor het parkeren.
  Dat is toch al gelijkwaardig?
  En echt!

  • Anoniem

   Vind ik ook raar. Mensen kome
   Vind ik ook raar. Mensen komen niet voor hun lol naar een ziekenhuis en dan nog moeten betalen om hun auto te moeten stallen. Gelukkig is het niet overdreven duur, dat is een meevaller.