Zaterdag 28 juni Open Dag Chinese School Eindhoven


Opendag Bopomofo
Verbreed je Horizon en maak kennis met de rijke cultuur van China, óf vergroot je kansen als ondernemer, door actief in te spelen op de groeiende mogelijkheden die de Chinese markt biedt.Opendag Bopomofo
Verbreed je Horizon en maak kennis met de rijke cultuur van China, óf vergroot je kansen als ondernemer, door actief in te spelen op de groeiende mogelijkheden die de Chinese markt biedt.

Op zaterdag 28 juni vanaf 11:00 uur, houdt Stichting Bopomofo Chinese school een opendag op het Pleincollege Sint Joris, Roostenlaan 296 te Eindhoven. Bezoekers krijgen de unieke mogelijkheid, om te zien hoe onze workshops en cursussen de ideale voorbereiding vormen op een eventuele stage, zakenreis of vakantie.
Ook steeds meer Nederlandse kinderen vanaf 5 jaar krijgen de smaak te pakken. ‘Jong geleerd is oud gedaan’. Zo wordt er ook meer gebruik gemaakt van een combistudie ‘ouders en kind’.

Deelname aan een mini proefles is ook mogelijk en u zult zien dat Chinees leren spreken echt niet zo moeilijk is. Kijk op onze site www.bopomofo.nl en laat ons weten of u de open dag komt bezoeken.

Tevens zal op deze opendag “Beij Ching”, een jong en dynamisch bedrijf, dat kookworkshops organiseert, u laten kennismaken met de eenvoud en veelzijdigheid van de nieuwe Chinese keuken. www.beijching.nl.