Xnoizz Flevo Festival in Liempde

Het Xnoizz Flevo Festival is een stoer christelijk festival waar je 4 dagen lang kunt genieten van heel veel muziek in allerlei stijlen.

Het Xnoizz Flevo Festival is een stoer christelijk festival waar je 4 dagen lang kunt genieten van heel veel muziek in allerlei stijlen. Maar er is meer, veel meer: cabaret, theater, morning devotions met artiesten, diepgaande lectures, discussies, debatten, films, kunst, sport en diverse workshops.

Tijdens het Xnoizz Flevo Festival komen meer dan 10.000 jongeren kennis maken met of nadenken en discussiëren over het geloof, maatschappij en politiek. Tijdens workshops, theater, lezingen en muziek is het thema ‘Live the Dream’. In alle wandelrichtingen kun je dan ook kiezen voor diverse onderwerpen. Luister naar sprekers, de originele invalshoeken van cabaretiers over maatschappij en religie en luister naar bands bij het gigantische openluchthoofdpodium of op het nieuwe buitenpodium.

Dit jaar wordt het festival voor de 30e achtereenvolgende keer georganiseerd. Sinds 2000 is het Xnoizz Flevo Festival te vinden op Landgoed Velder in Liempde.

Kijk voor meer informatie op http://www.flevofestival.nl/