Workshops Beeldhouwen in Eindhoven-Acht

In het nieuwe jaar 2011 starten er weer workshops in zachte steen voor beginners en gevorderden in Eindhoven en in Veldhoven.

In het nieuwe jaar 2011 starten er weer workshops in zachte steen voor beginners en gevorderden in Eindhoven en in Veldhoven.

Er zijn Workshops in Eindhoven en Veldhoven gepland vanaf januari tot mei, zowel voor Beginners als Gevorderden, ook is er gelegenheid om vrij te werken voor gevorderden.
Kijk hiervoor op Website: www.loesvanhoof.nl
In de rubrieken AGENDA en PROGRAMMA’S.

De workshops hebben elk meestal 5 bijeenkomsten en duren 3 uur per keer. Er wordt met dezelfde stenen gewerkt en het gebruik van materialen en gereedschappen is inbegrepen voor degenen die nog geen eigen gereedschappen hebben.
Er wordt gewerkt in groepen van max. 8 personen, dus er is sprake van veel individuele aandacht.
Naast het leren omgaan met de gereedschappen is ook vormgeving een belangrijk onderdeel van het werken in zachte steensoorten.

Heb je belangstelling voor een van de workshops of wil je meer informatie, mail of bel me dan!
Loes van Hoof,tel.: 06-20307091
Email: loesvanhoof hierkomt de at upcmail.nl

Een reactie

  • rienvalk

    Leesbaar oogstbaar e-mail adres
    De homepage redactie heeft het e-mail adres aangepast het apenstaartje @ is vervangen.

    Houd er rekening mee dat e-mail adressen door spammers geoogst worden door middel van automatische programma’s die het internet opgestuurd worden om e-mail adressen uit de teksten te halen. Ook op eigen websites is het beter om het mailadres bijvoorbeeld als een plaatje te plaatsen. Zie ook:[url=http://www.dse.nl/node/view/1160] http://www.dse.nl/node/view/1160%5B/url%5D over spambestrijding.