Wie zet nou die lampenfabrieken zo ver weg?


Eindhoven Lichtstad. Philips heeft natuurlijk een duidelijk stempel gedrukt op de ontwikkeling van Eindhoven. Zowel mijn vader als moeder hebben beide lang bij Philips gewerkt. Ikzelf heb er nu bijna 31 jaar opzitten bij Frits. Maar het wordt wel steeds moeilijker. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik in China, 2 weken geleden was ik nog in Polen aan het werk.


Eindhoven Lichtstad. Philips heeft natuurlijk een duidelijk stempel gedrukt op de ontwikkeling van Eindhoven. Zowel mijn vader als moeder hebben beide lang bij Philips gewerkt. Ikzelf heb er nu bijna 31 jaar opzitten bij Frits. Maar het wordt wel steeds moeilijker. Op het moment dat ik dit schrijf, zit ik in China, 2 weken geleden was ik nog in Polen aan het werk. De tijd dat ik s’morgens vrolijk fluitend naar de fabriek wandelde is allang voorbij. Nu gaat ook nog de laatste echte lampenfabriek in Weert dicht en zie ik mij gedwongen elke dag heen en weer naar Roosendaal te rijden, als ik tenminste niet op weg ben van/naar verweggistan.
Daarom heb ik besloten er na 31 jaar een punt achter te zetten en mijn eigen plan te trekken. Ik ben begonnen met een 1-mans bedrijfje, want als ik dan toch de hele wereld rond moet, dan doe ik het liever in mijn eigen tempo! Als je wilt weten wat ik doe, kijk dan op http://www.glassist.nl Binnenkort volgt er ook nog een weblog, zodat je de ontwikkelingen dagelijks kunt volgen!
Groeten, Geert.