Werelddans

Hallo iedereen die het fijn vindt om te bewegen in tegelijk een hoop gezelligheid mee te maken. Bij de vereniging Internationale Dans Eindhoven kun je volop aan je trekken komen. De vereniging biedt cursussen internationale dans aan voor jong en oud, groot en klein, man en vrouw, kortom voor iedereen.

Hallo iedereen die het fijn vindt om te bewegen in tegelijk een hoop gezelligheid mee te maken. Bij de vereniging Internationale Dans Eindhoven kun je volop aan je trekken komen. De vereniging biedt cursussen internationale dans aan voor jong en oud, groot en klein, man en vrouw, kortom voor iedereen. En je dans altijd samen met een groep mensen wardoor eigenlijk altijd gezelligheid verzekerd is.

Je hoeft niet samen met een partner lid te worden want er wordt meestal in een kring gedanst. Daardoor is intenationaal dansen een echt groepsgebeuren. En er is altijd een professioneel leider aanwezig die je de dansen aanleert. Op donderdagavond is er een beginnersgroep, waar vanaf 19:00 uur tot 20:30 gedanst wordt onder de bezielende leiding van Wim van Vliet, die elke donderdag uit Noord Holland naar Eindhoven afreist om speciaal bij ons les te komen geven. De groep van de donderdagavond is een echte gezellige beginnergroep waar iedereen welkom is. Danservaring is niet nodig. Doordat we in een kring dansen pak je de dansen gauw op en bovendien is iedereen ooit begonnen en zal er echt niet gek opgekeken worden wanneer je eens een pasje mist.

Als je de dansen wat beter onder de knie hebt kun je ook naar de maandelijkse instuif van de vereniging komen. Daar worden dansen op verzoek gedraaid en wordt er veel gedanst maar ook vooral veel bijgepraat. Kortom, de vereniging Internationeale Dans Eindhoven, kortweg IDE, zal echt iets voor jou zijn als je van beweging en gezelligheid houdt.

Als je zin hebt om eens mee te dansen en het dansen eens uit te proberen, kom gerust langs op donderdagavond vanaf 19:00 uur in zaal De Ronde aan de Tongelresestraat te Eindhoven. De eerste les is nog gratis ook. Maar wil je lid worden, je zal echt niet schrikken van de hoogte van de contributie.

Heb je vragen? Bel Henk Jan Meilink 06 24289139 (bestuurslid van de vereniging)