Wenskaarten met de computer


Het maken van kerstkaarten is een heerlijk ontspannen bezigheid, totdat je een hele stapel dezelfde kaarten moet maken. Dan is de lol er al snel vanaf.


Het maken van kerstkaarten is een heerlijk ontspannen bezigheid, totdat je een hele stapel dezelfde kaarten moet maken. Dan is de lol er al snel vanaf. Anders is het als je het tekstverwerkingsprogramma Word gebruikt. Je hebt lekker veel mogelijkheden in de keuze van lettertype, variatie in opmaak, het toevoegen van je eigen (digitale) foto’s en…je drukt in kort tijd een hele stapel kaarten af, die je nog verder kunt decoreren of direct kunt verzenden.

Evenals voorgaande jaren organiseren Carmen Vogels en Tineke Visser weer een workshop Kerstkaarten met de computer. Ditmaal een hele dag, zodat er in alle rust aan de diverse ontwerpen kan worden gewerkt.

We starten met het bekijken van de kerst cd-rom met vrolijke, hippe en klassieke kerstafbeeldingen en -lettertypen, daarna gaan we aan de slag met de map Lettertypen, de basisopzet in tabellen, de opmaak hiervan met randen en arcering en het invoegen en opmaken van de kerstafbeeldingen. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor koffie/thee en een gezellig lunch.

Interesse? Neem voor meer informatie en/of aanmelding contact op met Carmen Vogels, telefoon 040-2835933, stuur een e-mail naar carmenvogels@onsnet.nu of kijk op www.tinekevisser.nl