Waait er een Virus door Waalre?

Het jeugd en opleidingsorkest van harmonie Juliana in Waalre

Het jeugd en opleidingsorkest van harmonie Juliana in Waalre heeft een aanvraag ingediend bij de Rabobank Valkenswaard-Waalre voor het RaboJongerenPlan.
Tussen 14 januari en 4 februari 2006 kun je op dit project stemmen.
En stemmen mag iedereen! De stem van de publieksjury (uw stem dus) telt voor 2/3 mee. De vakjury telt voor 1/3 mee. Per e-mailadres kun je maar 1 stem uitbrengen.
Stem op het plan “concert met artiest” ingediend door Twan Hartjes.
In het kader van het 100 jarig bestaan van de Vereniging Voor De Jeugd is het de bedoeling een concert te organiseren. Een concert vóór de jeugd samen met een voor de jeugd bekende en aansprekende artiest. Het concert wordt verzorgd door de jeugd van de harmonie. Zij geven het concert cadeau aan de dan 100-jarige Vereniging Voor De Jeugd, mooier kan toch niet!
Als het plan slaagt…geeft de jeugd van harmonie Juliana dit concert in juni 2007.
Vanwege de voorbereidingen moeten we nu al van start met de organisatie.

Procedure:
www.rabojongerenplan.nl.
1. Selecteer de bank Valkenswaard-Waalre.
2. Je komt op de site waar alle plannen staan. Ga naar projecten en vervolgens naar stemmen.
3. Vanaf 14 januari tot 4 februari kun je stemmen met de stembutton. Nadat je op de stembutton hebt gedrukt kun je een project kiezen, en je naam en e-mail adres invullen. Je stemt op het plan “concert met artiest “van Twan Hartjes. Er staat nog een plan van Twan op de site, maar we gaan voor het “concert met artiest”. Nadat je gestemd hebt telt deze nog niet mee. Je ontvangt een e-mail en daar staat een link op. Daar moet je op klikken en dan wordt de site weer geopend met de melding dat je stem bevestigd is.
4.Iedereen kan ook gebruik maken van de knop E-cards (rechtsboven) om vrienden en kennissen te vragen op ons plan te stemmen.
5.Tip! Geef duidelijk aan om welk plan het gaat “concert met artiest”.

De jeugd van harmonie Juliana roept iedereen op te stemmen
· als je het culturele leven belangrijk vindt
· als je de Vereniging Voor De Jeugd en uiteraard onze Harmonie en de Rabobank een warm hart toedraagt.

Stem op het plan “concert met artiest” van Twan Hartjes.
Om te voorkomen dat je op een e-mail adres door de bank gespammed wordt stel je even een tijdelijk alias in bij DSE via mijn account.