Verkiezingen voor waterschap De Dommel

Van 13 tot en met 25 november 2008 houdt Waterschap De Dommel schriftelijke verkiezingen voor een nieuw waterschapsbestuur. U krijgt daarvoor een stembiljet in de brievenbus, dat u tot 25 november ingevuld terug kunt sturen.

Van 13 tot en met 25 november 2008 houdt Waterschap De Dommel schriftelijke verkiezingen voor een nieuw waterschapsbestuur. U krijgt daarvoor een stembiljet in de brievenbus, dat u tot 25 november ingevuld terug kunt sturen. Op dit stembiljet staan kandidaten van verschillende (politieke) partijen, o.a. uit Waalre. Door uw stem uit te brengen, bepaalt u wie er straks in het bestuur van Waterschap De Dommel zitten. Zo heeft u invloed op de keuzes die het bestuur maakt als het gaat om waterbeheer.

Op www.dommel.nl staat informatie over de partijen die meedoen.

Kijk op www.waterschap.kieskompas.nl wat ú belangrijk vindt bij het Waterschap en ga na hoe de deelnemende partijen daarover denken!

2 reacties

 • Anoniem

  Laat uw stem niet in het water vallen !
  Kijk ook eens op http://www.yvonnevansebille.dse.nl

 • Anoniem

  Veilig en Betaalbaar !
  Ook het CDA voert digitaal campagne.

  Bekijk de YouTube van [url=http://nl.youtube.com/watch?v=IMaZFc_69lM&feature=channel/][b]lijstrekker Hans Huijbers[/b][/url].

  Droge voeten en Schone lucht, dat is de slogan waarmee [b]Albert Links (lijst 2, plaats 10)[/b]campagne voert.

  Hij zet zich al jaren in voor de oplossing van de verkeersoverlast en verbetering van de luchtkwaliteit in Aalst en Waalre.
  Het Waterschap gaat een grote rol spelen in dit proces. Een van de oplossingen is namelijk een nieuwe weg ten westen van Dommelen i.p.v. de huidige N69 dwars door Aalst. Het Waterschap kan meewerken aan inpassing ervan in het landschap. De kennis van de nu te kiezen Algemeen Bestuursleden over dit probleem is dan erg belangrijk: is men bereid mee te denken of niet.
  Uw voorkeurstem op Albert Links op plaats 10 van lijst 2 laat zien dat u schone lucht belangrijk vindt!

  [b]Veilig en betaalbaar[/b]
  Het waterschap verwerkt ons rioolwater. Dat is belangrijk voor de Volksgezondheid. Door het slimmer benutten van het rioolstelsel kunnen we kosten besparen.
  Een betonnen vistrap is slechts 6% van de kosten van een uitgebreid aangelegde ‘’natuurvistrap”. Voor de vissen maakt het niets uit, maar voor uw portemonnee wel. Het CDA wil deze besluiten ter discussie stellen en voor u zichtbaar maken.