Uitnodiging voor kunstenaars uit Eindhoven op 29 januari 20:00 uur

Een aantal betrokken kunstenaars wil de jaarlijkse kunstmarkt uitbreiden. Samen met hen wil de Karel Vermeeren Stichting graag met jullie van gedachten wisselen over een ‘upgrading’ van de kunstmarkt, en de positie van kunstenaars in Eindhoven. Dat willen we doen op donderdag 29 januari in de Oude Rechtbank. John Körmeling, afgelopen jaar nog onderscheiden met de Karel Vermeeren Cultuurpenning, zal daar een lans breken voor de kunsten in Eindhoven.

Een aantal betrokken kunstenaars wil de jaarlijkse kunstmarkt uitbreiden. Samen met hen wil de Karel Vermeeren Stichting graag met jullie van gedachten wisselen over een ‘upgrading’ van de kunstmarkt, en de positie van kunstenaars in Eindhoven. Dat willen we doen op donderdag 29 januari in de Oude Rechtbank. John Körmeling, afgelopen jaar nog onderscheiden met de Karel Vermeeren Cultuurpenning, zal daar een lans breken voor de kunsten in Eindhoven. Er zijn inmiddels (voorzichtige) plannen voor een laagdrempelige website met links naar de sites van Eindhovense kunstenaars en doorlopende presentaties in de wandelgang van het Van Abbe.

Alle kunstenaars met meningen, ideeën en plannen zijn van harte welkom donderdag de 29e.
Het is de bedoeling dat we er een bescheiden feestje van maken.
De aanvang is 20.00 uur. Het adres is Stratumseind 32.

Mocht u meer collega’s kennen die zijn geïnteresseerd in dit initiatief, voel u niet bezwaard om deze uitnodiging door te sturen! We rekenen op een grote en representatieve opkomst!

Lex Grote / Leonie Maréchal / Hans Matheeuwsen (KVS) / Marcus van Roode

Een reactie