Tentoonstelling kinderateliers Eindhoven

In Galerie Trinoom is van 21 maart tot en met 23 mei 2011 een expositie van schilderijen, tekeningen, keramiek, etsen, linosneden, ruimtelijk werk en sieraden te zien. Al dat moois is gemaakt door kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

In Galerie Trinoom is van 21 maart tot en met 23 mei 2011 een expositie van schilderijen, tekeningen, keramiek, etsen, linosneden, ruimtelijk werk en sieraden te zien. Al dat moois is gemaakt door kinderen van 5 tot en met 12 jaar. De kinderen volgen lessen bij Eindhovense beeldend kunstenaars. Het is een prachtige tentoonstelling geworden: afwisselend qua technieken en thema’s, vrolijk prikkelend van opzet en boeiend voor jong én oud.


De leerlingen van Mariska Zevenbergen tonen keramiek. Tanya Cnossen heeft met haar pupillen kleurige schilderingen en tekeningen van beesten gemaakt die technisch erg knap zijn. Bij Cindy van Woudenberg leren de kinderen met allerlei technieken werken vanuit het gevoel. Zij laten zich inspireren door grote namen uit de kunstgeschiedenis, zoals Picasso en Hundertwasser… Van de leerlingen van Véronique Driedonks zijn schilderijen, tekeningen, ruimtelijk werk en grafiek te zien. Zij maakten dit schooljaar voor het eerst linosneden en speciaal voor deze tentoonstelling een serie van 15 etsen die samen het verhaal van Alice in Wonderland vertellen.

Trinoom Galerie is gevestigd in basisschool De Trinoom, Don Boscostraat 2 Eindhoven, 1e etage
openingstijden: tijdens schooluren
Voor meer informatie kunt u kijken op www.vernismou.nl