Rond de wereld

Show Your Hope gaat al 8 jaar rond de wereld, waarbij het Inkijkmuseum start- en aankomstpunt is van verschillende reizen. Nu is er een mogelijkheid dit verder door te trekken ga naar: http://www.internationaalambassadeur.nl/Candidature/Browse zoek naar Martin Voorbij en stem


Show Your Hope gaat al 8 jaar rond de wereld, waarbij het Inkijkmuseum start- en aankomstpunt is van verschillende reizen. Nu is er een mogelijkheid dit verder door te trekken ga naar: http://www.internationaalambassadeur.nl/Candidature/Browse zoek naar Martin Voorbij en stem

dank u wel

4 comments

 • Anoniem

  Internationaal ambassadeur.
  Leuk initiatief & dus zojuist op je gestemd.
  Zitten trouwens veel 040-ers op Twitter, Linkedin, Facebook & zo.
  Roer de trom!
  Succes.

 • gerrit16

  Dom
  Ben ik zo dom of is show your hope zo slim?
  Ik snap niets van die paar regels die hier boven staan. Gelukkig staat er een link bij maar als ik die aanklik dan krijg ik reclame voor de postcode loterij. Doorklikken levert vlg mij iemand een gratis vakantie op. Wie wil dat niet?
  Kunnen dit soort reclame uitingen niet wat duidelijker zijn. Worden ze geschreven voor het kunstenaarswereldje, dan zal het wel duidelijk genoeg zijn! Worden ze geschreven voor Jan en Alleman dan zal het niet veel effect hebben. Worden ze geschreven als reclame voor de postcodeloterij dan hoort het hier niet thuis. Worden ze geschreven om een gratis reisje te gaan maken dan vind ik dat niet erg in de haak. Tot slot, worden ze geschreven om een kunstproject te promoten dan heb ik er helemaal niets van begrepen.

  gerrit

  • henkdaalder

   door lezen wordt je geinformeerd
   Gerrit, je kunt ook het geduld opbrengen even wat verder te lezen.

   Dit is een actie voor idealisten die inderdaad een reis vergoed krijgen, maar wel na een selectie.
   http://www.internationaalambassadeur.nl/hoewerkthet

   • rienvalk

    Verder lezen?
    Dit is geen kwestie van geduld! Bovendien als je echt graag hebt dat mensen de moeite doen en het geduld op brengen om door die reclame van de postcodeloterij heen te gaan en daar om te kunnen stemmen ook hun e-mail adres moeten achter te laten, waarop ze vermoedelijk ook nog reclame van de loterij kunnen verwachten, dan zijn die paar regeltjes onvoldoende. Dat heeft Gerrit in zijn bijdrage mooi verwoord. Het bericht is veel te summier om stemmers te werven!

    Martin Voorbij had best wat meer over zijn project mogen vertellen. Daar is op onze homepage alle ruimte voor. Op zijn minst had er een link naar zijn website bij kunnen staan. Toch? Om het nog wat aantrekkelijk te maken had hij er ook nog het onderstaande plaatje boven kunnen zetten.

    [img=]http://www.dse.nl/~nieuws/pics/SyourHope.jpg[/img]

    Overigens in het kader van een kunstzinnig ideëel project kan zo’n stem oproep wel maar normaal gesproken hoort zoiets niet op onze homepage thuis en zal de redactie het ook verwijderen.

    Wij als redactie vinden het ook jammer dat er snel een paar regels op de homepage worden “gegooid” maar een bericht of verslagje achteraf over de resultaten is kennelijk teveel moeite 🙁 Zie ook http://www.dse.nl/node/view/1975