Parktheater

Het werk van kunstenaar Herman Kuijer is opgebouwd uit vele led-lampjes op een oppervlakte van veertien bij twintig meter en hangt aan de gevel van de pasgeopende Philipszaal. De persoonlijke meningen over het gebouw zullen uiteenlopen.

Het werk van kunstenaar Herman Kuijer is opgebouwd uit vele led-lampjes op een oppervlakte van veertien bij twintig meter en hangt aan de gevel van de pasgeopende Philipszaal. De persoonlijke meningen over het gebouw zullen uiteenlopen. De stadsvernieuwing zal in de komende jaren nog meer spraakmakende gebouwen opleveren. Laat een reactie achter wat je vind van de stadsontwikkeling binnen Eindhoven (denk aan de onderwerpen: hoogbouw, Piazza, Effenaar, Dynamo.

4 comments

 • Anoniem

  Gruwelijk
  Is er eigenlijk nog wel een welstandscommissie in deze stad?

  Na de foeilelijke verbouwing van het Piazza Center en de hoerige led-lampjes van de MediaMarkt nu dit…. en dat op een van de mooiste stukjes Eindhoven in het groen.

  Wat een totale wanverhouding tussen de bestaande architectuur van de Stadsschouwburg en dit Joop van den Ende-achtige gedrocht!

  • vnkessel

   18 septemberplein
   Ze zijn nog niet klaar met het 18 septemberplein. Dit moet slechter kunnen. Bovendien is er een gedrocht gepland bij de Admirant, een overbodige bioscoop. De milieu-effectrapportage is al gestart.
   En zie de onttakeling van de Vrijstraat, als een rot gebit valt het uit elkaar. Schots en scheef staat het roodknallend op het Catharinaplein. Dit is wat we willen.

 • Anoniem

  Positief
  Ik vind het wel mooi, ben een groot voorstander voor vernieuwing. Wat zou de stad er toch grauw uitzien als iedereen zo negatief was 🙂

  Maar goed, ieder zijn mening natuurlijk. Oh, en complimenten voor de foto Bas!

 • marc5

  Mooi !
  Ik moet zeggen dat ik het best mooi vindt, en het doet Eindhoven’s naam als lichtstad weer wat beter tot zijn recht komen.