Oranje Fonds buurtcadeau voor Stadshobbycentrum Eindhoven

Het Oranje Fonds reikt tijdens de Open Dag en Burendag van het Stadshobbycentrum aan hen het Buurtcadeau t.w.v. € 3000.- uit.
Het Oranje Fonds, het grootste nationale fonds op sociaal gebied, verrast Stadshobbycentrum Eindhoven met het Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. € 3000. Dit is het vierde Buurtcadeau dat het Fonds uitreikt in Eindhoven.

Het Oranje Fonds reikt tijdens de Open Dag en Burendag van het Stadshobbycentrum aan hen het Buurtcadeau t.w.v. € 3000.- uit.
Het Oranje Fonds, het grootste nationale fonds op sociaal gebied, verrast Stadshobbycentrum Eindhoven met het Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. € 3000. Dit is het vierde Buurtcadeau dat het Fonds uitreikt in Eindhoven. In buurten waar de Straatprijs van de nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.
Op het Stadshobbycentrum Eindhoven zijn ze erg blij met het buurtcadeau. We gaan het geld gebruiken om bij ons gebouw een buiten zithoek in te richten, aldus Jan van de Poel, secretaris van het Hobbycentrum. We hopen dat buurtbewoners elkaar nog meer ontmoeten en dat daardoor de leefbaarheid in de buurt nog meer vergroot wordt.
Het Oranje Fonds Buurtcadeau wordt op 24 september a.s. om 13.00 uur op de Paul Krugerlaan 55 Eindhoven feestelijk uitgereikt door Mw. Anne Maijers van het Oranje Fonds.
Tijdens de uitreiking is er gelegenheid tot het maken van foto’s en het nemen van intervieuws. U bent van harte uitgenodigd.