Open Huis SeniorWeb op donderdag 22 augustus 2013

Waarschuwing voor Windows XP PC gebruikers


Waarschuwing voor Windows XP PC gebruikers

[b]Nog een groot aantal XP gebruikers hebben de Internet Explorer versie 7 op hun PC. Microsoft adviseert om beveiligingsredenen toch zeker versie 8 te installeren.
Kunt u het niet zelf? Kom dan met uw PC naar ons Computerspreekuur op woensdag ochtend: van 09.30 tot 11.30 uur en donderdag middag: van 14.00 tot 16.00 uur. [/b]
Lees verder>>

Of kom naar ons Open Huis op donderdag 22 augustus in het Stedelijk College aan de Avignonlaan 11 in de Achtse Barrier in Eindhoven. Onze vrijwilligers staan voor u klaar.
Bovendien kunt u zich dan laten informeren over al onze PC-, Tablet-, Smartphonecursussen, de gratis Themabijeenkomsten en ons Computerspreekuur. U kunt terecht van 10.00 tot 16.00 uur.
De koffie staat klaar!

Echt Doen!
PC’s, tablets en smartphones zijn fantastische “speeltjes”. En echt niet alleen voor jongeren.
Het is een kwestie van leren bedienen en daarna is het vooral leuk. Even een mailtje versturen vanaf je vakantieadres of een foto maken en direct versturen naar je kleinkinderen. Skypen met de kinderen.
En spelletjes natuurlijk. O ja, en een routebeschrijving maken inclusief even een blik op buienradar. (Veilig) Telebankieren…….
Teveel om op te noemen dus. Stap nu in, in onze cursussen en u bent snel op de goede weg.

Leuk cadeau om weg te geven
Geef een cadeaubon voor een cursus.!
Vooral een leuk cadeau voor die mensen die al tijden zeggen dat moest ik eigenlijk doen, maar er als maar niet aan toe komen.
Aanleidingen genoeg: verjaardagen, jubilea, feestdagen, vader- en moederdagen of zo maar eens een attentie of een bedankje.

Informatie
Indien u telefonische informatie wilt, kan dat uiteraard ook via ons telefoonnummer: 040-2371593.
En wanneer u kunt mailen, zijn wij bereikbaar op het e-mailadres: [email]cursistenadministratie@seniorwebeindhoven.nl[/email]
Of kijk op onze website.