Niets te doen, lees dan de zomereditie van het SAM Bulletin, met nieuws over de arbeidsontwikkelingen in onze regio

Netwerken wordt steeds belangrijker. Meer dan 80% van alle vacatures in Nederland worden via netwerken ingevuld. Dat betekent ook een grote verandering voor mensen die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière en dat via een andere baan willen doen. Een nieuwe baan verwerven via een reguliere sollicitatieprocedure, zoals we dat vanuit het verleden kenden, is niet meer van deze tijd. Dat gaat nu echt anders.

.
Kijk ook op de website www.samzon.mobi. Het SAM netwerk ontwikkelt samen met het UWV en PSW een eerste regionale loopbaan4daagse in november. Kijk voor meer informatie: www.loopbaan4daagse.nl

2 comments

 • vanmelis

  Hoe kan ik deze bijdrage weer verwijderen?
  Wat gaat er fout met je img? De breedte?

  Zorg er ook voor dat het plaatje niet al te groot is, zowel in aantal bytes als in afmetingen. De maximale breedte voor een nieuwsbericht op de DSE-portal is 500 pixels.
  [img=500 en /SAM]http://www.dse.nl/~adsmets/fotoalbums/SAMenwerkenaanmobiliteit-500.jpg[/img]

 • rienvalk

  Foto plaatsen
  Vanuit een DSE fotoalbum linken gaat niet en de maximale afmeting is inderdaad 500 pixels breed. Het plaatje gaat er dan zo uit zien.

  [img]http://www.dse.nl/~nieuws/pics/sam.jpg[/img] Zoals via onze opmaaktips http://www.dse.nl/filter/tips te zien is moet dat beeld in je eigen www map plaatsen.Via het ftp programma FileZilla upload je dat dan naar je www map. Als je regelmatig beelden wilt plaatsen is het makkelijker om in die www map een extra map pics aan te maken. Je kunt ook nog even afkijken hoe wij het plaatje bij je vorige bijdrage geplaatst hebben. De link moet beginnen met img tussen haakjes en afgesloten met backslash img tussen haakjes.