Molex sponsort Ronald McDonald huis Veldhoven

Op 14 juni 2008, vond de 5e Molex Walk plaats, een sponsorloop georganiseerd door Molex Interconnect GmbH. Naast eigen medewerkers nodigt Molex ook wandelaars uit de regio uit om deel te nemen aan de sponsorloop.

Op 14 juni 2008, vond de 5e Molex Walk plaats, een sponsorloop georganiseerd door Molex Interconnect GmbH. Naast eigen medewerkers nodigt Molex ook wandelaars uit de regio uit om deel te nemen aan de sponsorloop. De tocht start bij Molex Interconnect GmbH in Eindhoven en gaat door de Brabantse bossen, kleine dorpjes en het boerenlandschap. Gekozen kan worden uit routes variërend van 8 tot 40 kilometer. De opbrengst van dit jaar is EUR 20.079 en komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald huis in Veldhoven. Een Ronald McDonald huis biedt een “thuis ver van huis” aan ouders van ernstig zieke kinderen en aan partner / kinderen van vrouwen met een bedreigende zwangerschap. Het Ronald McDonald huis staat naast het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Dit jaar is de Molex Walk op 20 juni. Eind april volgt meer info.

Molex Interconnect GmbH, is een van ’s werelds grootste fabrikanten van elektronische, elektrische en fiber optic geleiders en geleidingssystemen.