Molex organiseert 6e sponsorloop. De Molex Ronald McDonald Walk

Na de successen van de afgelopen jaren, organiseert Molex op 20 juni 2009 voor de zesde keer een sponsorloop. Hiermee wil men niet alleen meer bekendheid geven aan Molex maar ook aan het Ronald McDonaldhuis.

Na de successen van de afgelopen jaren, organiseert Molex op 20 juni 2009 voor de zesde keer een sponsorloop. Hiermee wil men niet alleen meer bekendheid geven aan Molex maar ook aan het Ronald McDonaldhuis.

De opbrengst van de sponsorloop komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald huis in Veldhoven. Een Ronald McDonald huis biedt een “thuis ver van huis” aan ouders van ernstig zieke kinderen en aan partner / kinderen van vrouwen met een bedreigende zwangerschap. Het Ronald McDonald huis staat naast het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.
Molex wil door middel van de opbrengst van de sponsorloop een helpende hand bieden en neemt bovendien alle organisatiekosten voor haar rekening. In 2008 hebben we een totaalbedrag van € 20.079,- kunnen overhandigen aan het Ronald McDonald huis.

Naast eigen medewerkers nodigt Molex ook wandelaars uit de regio uit om deel te nemen aan de sponsorloop. De tocht start bij Molex Interconnect GmbH in Eindhoven en gaat door de Brabantse bossen, kleine dorpjes en het boerenlandschap. Gekozen kan worden uit routes variërend van 8 tot 40 kilometer.

Naar aanleiding van het succes van de afgelopen jaren, wordt dit jaar in samenwerking met één van Nederlands grootste wandelorganisaties getracht landelijke bekendheid te geven aan het evenement.

Geïnteresseerden voor de Molex Walk van 2009 kunnen zich opgeven bij de organisatie van de Molex Walk via migwalk@molex.com of zich op 20 juni 2009 melden bij Molex Interconnect GmbH aan de Parmentierweg 2 in Eindhoven. Informatie over de starttijden van de verschillende routes is verkrijgbaar via bovenstaand e-mailadres. De kosten voor deelname zijn € 2,50. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Molex is een van ’s werelds grootste fabrikanten van elektronische, elektrische en fiber optic geleiders en geleidingssystemen

Molex Interconnect GmbH
Mevr. Mevr. Monique Appeldoorn en Mevr. Sandra Raaijmakers
Parmentierweg 2
5657 EH Eindhoven
Tel. 040-2958295 / Fax 040-2958290
migwalk@molex.com
www.molex.com