Lustrum-editie Back to the Sixties opnieuw in ‘t Stadspaviljoen

Sixties-jeugd voor het vijfde achtereenvolgende jaar op de been voor de muziek van toen door Eindhovense bandjes van toen

Sixties-jeugd voor het vijfde achtereenvolgende jaar op de been voor de muziek van toen door Eindhovense bandjes van toen

Zondag 12 december is de Eindhovense tienerjeugd uit de sixties weer massaal op de been voor hun jaarlijkse Back to the Sixties. Voor de vijfde achtereenvolgende keer in het Stadspaviljoen aan het stadswandelpark.
Welke teenager uit de zestiger jaren denkt niet graag terug aan toen? Aan al die parochiezaaltjes waar tienerinstuiven werden georganiseerd. Avonden waarop werd gedanst op de muziek van amateur-bandjes, waarvan de leden vaak ook zelf nog tieners waren.

Dit jaar opnieuw vier Eindhovense bands die je terugvoeren naar de sfeer van weleer:
“The Saints”, “The Wizards”, “Peter and his Blue Arrows” en “The Savoy Jazzmen” met in de gelederen zoveel mogelijk muzikanten uit hun originele sixtiesbezetting.

Achter de draaitafels een bekend draai-duo uit die tijd: Louis van de Waarsenburg en Wally Rijks.
Zij starten met hun vinyl muziek om 13 uur en om 14 uur treedt de eerste band op.
De bands staan tussen 14 en 20.30 uur bij toerbeurt ieder tweemaal op het podium. Ze spelen daarin twee verschillende sets van ieder pakweg 35 minuten. De toegang is gratis.

Back to the Sixties is een non profit particulier initiatief. Organisatie en bands doen dit belangenloos.

Werkgroep Back to The Sixties Eindhoven,
E-mail: btts.ehv@gmail.com

Bel voor meer informatie: 06 23 22 67 49 en/of 0492 66 48 24 (Ben Brekelmans)
of kijk op www.spanglefish.com/sixties