Kom jij ons volleybalteam bij VC BLOKKART versterken? Dringend gezocht HEREN voor overgangsklasse!

De Eindhovense Volleybalvereniging V.C.Blokkart is voor het herenteam 1 dringend op zoek naar enkele spelers bij voorkeur één of twee middenaanvallers en een buitenaanvaller.

De Eindhovense Volleybalvereniging V.C.Blokkart is voor het herenteam 1 dringend op zoek naar enkele spelers bij voorkeur één of twee middenaanvallers en een buitenaanvaller. Het team speelt op doordeweekse avonden in de overgangsklasse (wellicht is hoofdklasse nog mogelijk) van de V.C.Geldropcompetitie. Dit niveau is vergelijkbaar met een goede eerste klasse NEVOBO-team.
Ook andere ervaren volleyballers (heren en dames) kunnen we altijd gebruiken om de competitieteams goed te bezetten. Iedereen is van harte welkom om geheel vrijblijvend vier weken gratis mee te trainen. Wanneer het (wederzijds) klikt tussen jou en V.C. BLOKKART, kun je lid worden en meedoen met de trainingen en mogelijk de competitie en het lentetoernooi.
De recreatieve volleybalvereniging VC BLOKKART bestaat al 40 jaar. Dit seizoen spelen we met 2 damesteams in de Nuvoc-recreanten competitie (overgangsklasse en tweede klasse) en 4 herenteams in de VC Geldrop Heren Recreanten Competitie (van hoofdklasse tot en met de derde klasse). Onze vaste trainingsavond is op dinsdag van 20.30 tot 22.15 uur in de sporthal van het Bisschop Bekkers College aan de Avignonlaan 1 in Eindhoven. De thuiswedstrijden spelen we op dinsdagavond en de uitwedstrijden zijn op maandag tot en met donderdagavond in een straal van 20 kilometer rond Eindhoven.
Heb je interesse of wil je verdere informatie, neem dan contact op met Jos Clement (040-2420423 of via email Blokkart@dse.nl). VC BLOKKART is ook te vinden op http://www.BLOKKART.dse.nl