Koffieconcert met Vocalgroup JUST-US zondag 18 januari in Best

Cultuurpassie in Best kondigt het volgende optreden aan:

[b]Koffieconcert met Vocalgroup JUST-US
Zondag 18 januari 12.00 uur Prinsenhof Best[/b]


Cultuurpassie in Best kondigt het volgende optreden aan:

[b]Koffieconcert met Vocalgroup JUST-US
Zondag 18 januari 12.00 uur Prinsenhof Best[/b]

M e s s c h e r p e s a m e n z a n g
Luisteren naar Just-Us is niet muziek ondergaan, maar ondergaan in de muziek. Hoewel de naam van deze groep van een bescheiden opstelling getuigt, zijn de muzikale prestaties bepaald niet van bescheiden niveau. Messcherpe a capella samenzang is het handelsmerk van Just-Us, Close Harmony, as close as can be. .

S a m e n s m e l t e n
Waar 4 stemmen samensmelten tot één naadloos geheel, waar klanken de ziel raken, waar muziek meer wordt dan enkel een opeenvolging van tonen, daar is Just-Us. Even breed als het geluid, is het muzikale palet. Een vleugje Beatles, een tintje Mozart een wolkje volksmuziek, alles vloeit samen tot een prachtig muzikaal coloriet.

M u z i k a l e b a l a n s
De 7 zangers en 8 zangeressen, die vanaf de oprichting in 1985 onderleiding staan van Angelo Smulders, zoeken naar een perfecte mix van ernst en luim, naar een muzikale balans tussen klassiek, pop en folk. Schijnbaar moeiteloos switchen ze van Bach naar Bill Withers, van Beach Boys naar folk traditionals, van ingetogen ballades naar uitbundige swing. Vaak in eigen arrangementen van de dirigent.

A a n s t e k e l i j k p l e z i e r
Een optreden van Just-Us is geen statische vertoning. Een choreografe zorgt voor uitgekiende bewegingspatronen. Fraaie kleding en een fikse dosis humor maken dat er ook op het niet muzikale vlak heel wat valt te beleven. Het onmiskenbare plezier dat Just-Us aan optreden en zingen beleeft, slaat onmiddelijk over op de toeschouwer. Ja, zelfs op de luisteraar naar één van de Cd’s die de groep heeft opgenomen.

[b]Prinsenhof Zalencentrum, Hoofdstraat 43, 5683 AC Best.
Koffieconcerten beginnen altijd om 12.00 uur en duren tot ongeveer 14.00 uur.[/b]

Het is aan te raden om ruim voor aanvang van een Concert kaartjes te kopen bij
V.V.V. agentschap Best Oranjestraat 12, 5682CC Best, telefoon: 0499-374177.
Kaartjes kosten € 2,50 per persoon.

www.vocalgroup-just-us.nl
www.prinsenhofbest.nl
www.cultuurpassie.nl