Informatieve lezing over” hulp en genezing langs geestelijke weg”

Op maandag 23 maart om 19:30 uur, in Vergaderruimte Hoogstraatgemeenschap, Hoogstraat 301b, 5954 NB te Eindhoven.

Op maandag 23 maart om 19:30 uur, in Vergaderruimte Hoogstraatgemeenschap, Hoogstraat 301b, 5954 NB te Eindhoven.

Bruno Gröning, de belangrijkste genezer van Duitsland, leerde ons, dat er een universele levenskracht is, die alle mensen overal op de wereld gratis ter beschikking staat. Hij noemde deze kosmische energie “Heilstrom” en vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven.

In de Bruno Gröning-Vriendenkring zijn er regelmatig inleidende lezingen, waarin geïnteresseerden meer kunnen ervaren en kunnen leren, hoe zij van deze geestelijke kracht in het dagelijkse leven gebruik kunnen maken.

Duizenden mensen zijn daardoor al gezond geworden, zoals vele verschillende genezingsberichten getuigen. Zo zijn er genezingen van lichamelijke ziekten, zoals bijvoorbeeld osteoporose, artrose, kanker, hartaandoeningen, MS, maar ook van depressies, evenals van psychische en lichamelijke verslavingsziekten.

In de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) van de Bruno Gröning-Vriendenkring worden wereldwijd de genezingen zorgvuldig onderzocht en gedocumenteerd.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de lezing.
Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd

Contact: Tel. 0575–544544.

internet: http://www.bruno-groening.org/nederlands/default.htm