Impuls Glasvezelnetwerk Eindhoven

De gemeenteraad van Eindhoven heeft op 10 november 2005 een motie Impuls Glasvezelnetwerk aangenomen tijdens de behandeling van de Begroting 2006.

De gemeenteraad van Eindhoven heeft op 10 november 2005 een motie Impuls Glasvezelnetwerk aangenomen tijdens de behandeling van de Begroting 2006. De gemeenteraad wil dat er extra geld vrijkomt voor aanleg van het glasvezelnetwerk in Eindhoven. Het Plan van Aanpak wordt besproken in de Commissie Sociaal-Economische Pijler 9 februari 2006.

4 comments

 • henkdaalder

  Plan al beschikbaar?
  En, is dat plan al beschikbaar?

  • vnkessel

   Plan
   Meestal wordt zoiets op de website http://www.gemeente.eindhoven.nl (Actuele agenda) geplaatst na de raadsvergadering, in dit geval na 30 januari 2006. Ik heb nog niets gezien.

  • vnkessel

   9 februari
   De commissie vergadert donderdag 9 februari, 20.00 uur in stadhuis Eindhoven. Men schuift het door naar de Voorjaarsnota.

   Men zegt eigenlijk niets over de overnames van stukjes glasvezelnetwerk van KPN in Woenselse Watermolen door bijv. Ons Net Eindhoven.

   De uitvoering is zoals gebruikelijk uitbesteed aan een marktpartij: http://www.be_linked.nl De gemeenteambtenaar R. Elbrink is ook uitgeleend (?) aan Be_linked.

   In het verkiezingsprogramma van het CDA Eindhoven is wel iets te lezen over glasvezel.