Huldiging PSV


Het was een hele happening daar op het Stadhuisplein in Eindhoven. De gemeente had er van alles aan gedaan om er iets van te maken, en dat is ze gelukt ook. Op het grote scherm was de wedstrijd te volgen, daarna het lange wachten, het plein stroomde vol terwijl de muziek door je maag heen dreunde. Eindelijk de platte kar met de kampioenen.


Het was een hele happening daar op het Stadhuisplein in Eindhoven. De gemeente had er van alles aan gedaan om er iets van te maken, en dat is ze gelukt ook. Op het grote scherm was de wedstrijd te volgen, daarna het lange wachten, het plein stroomde vol terwijl de muziek door je maag heen dreunde. Eindelijk de platte kar met de kampioenen. De tekst van de meezingers was snel geleerd; Boere Boere, Eindhove Eindhove Eindhove, Guus Meeuwis kan trots op ons zijn. En dan de knaller; het doek gaat naar beneden en een orkaan van geluid rolt over het plein richting Amsterdam. Wat mij betreft volgend jaar zelfde plaats en tijd, afgesproken mijnheer Cocu? Meer foto’s: http://gbax.dse.nl

Een reactie

  • Anoniem

    Site plat…vette foto’s!
    Jammer dat je site plat ligt joh! Dat was ook wel te verwachten met zo’n “hottopic” en zoveel foto’s online. Maar het was inderdaad een ontzettende drukte en 1 groot en te gek feest. Maar daar zijn we wel goed in, in Eindhoven. Als het aan mij ligt volgend jaar idd weer!

    Groet,

    Sjoerd