Heeft u nominaties voor de OVAA diversiteitsprijs 2007?

EINDHOVEN – Stichting OVAA, stichting ter bevordering van diversiteit in Eindhoven, reikt in september alweer voor het derde jaar de OVAA diversiteitsprijs uit. De prijs is bedoeld voor een Eindhovense organisatie of persoon die zich structureel inzet om diversiteit en gelijke behandeling in onze samenleving concreet vorm te geven. Het gaat daarbij om diversiteit in brede zin en niet louter om etniciteit en religie.

EINDHOVEN – Stichting OVAA, stichting ter bevordering van diversiteit in Eindhoven, reikt in september alweer voor het derde jaar de OVAA diversiteitsprijs uit. De prijs is bedoeld voor een Eindhovense organisatie of persoon die zich structureel inzet om diversiteit en gelijke behandeling in onze samenleving concreet vorm te geven. Het gaat daarbij om diversiteit in brede zin en niet louter om etniciteit en religie. Behalve multiculturaliteit gaat het om aspecten als leeftijd, handicap en seksuele voorkeur. Inzet voor het bevorderen van emancipatie, participatie en eerlijke beeldvorming zal in de beoordeling eveneens een rol spelen.

Wilt u zo’n organisatie in het zonnetje zetten of meent u dat een persoon het verdient om genomineerd te worden voor deze prijs, stuur dan uw nominatie met toelichting voor 25 mei a.s. naar ‘Jury OVAA Diversiteitsprijs Eindhoven’, Willemstraat 59, 5611 HC te Eindhoven. Een e-mail kan ook naar secretariaat@ovaa-eindhoven.nl of vul het registratieformulier in op de website www.ovaa-eindhoven.nl onder ‘Diversiteitsprijs’. De feestelijke uitreiking vindt plaats op woensdag 5 september 2007 tussen 19.30 en 22.00 uur. Het programma en de locatie zal tijdig bekend worden gemaakt.

Meer informatie over de OVAA diversiteitsprijs vindt u op onze website.