GRATIS MEDITATIE- HEALINGWORKSHOP SAT NAM RASAYAN

Gratis meditiatie-healingworkshop Sat Nam Rasayan Donderdag 4 Oktober 2007, 19.30 – 22.00 uur, Hortensiastraat 6, Eindhoven.


Gratis meditiatie-healingworkshop Sat Nam Rasayan Donderdag 4 Oktober 2007, 19.30 – 22.00 uur, Hortensiastraat 6, Eindhoven.

Sat Nam Rasayan is oorspronkelijk een healing traditie afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie.

Sat Nam Rasayan-de stroom van essentie in waarheid- is de kunst van het niet handelen: je geeft de werkelijkheid, zoals jij die ervaart, ruimte, waardoor weerstanden zich kunnen oplossen.

Sat Nam Rasayan Healing is gebaseerd op de genezende werking van het bewustzijn. De healing geeft een subtiele en krachtige impuls, die lichaam, psyche en spirit heelt, zuivert en stimuleert.

Sat Nam Rasayan is een meditatieve vorm van healing, je leert jezelf waar te nemen en te voelen. Jezelf te voelen in relatie tot de ander en je bewust te zijn van alles wat je op dat moment voelt in jezelf, in relatie met de ander.

Sat Nam Rasayan maakt gebruik van een specifieke staat van het meditatieve bewustzijn, waarin je in contact komt met je innerlijke stilte, deze meditatieve staat brengt healing zowel bij jezelf als bij de ander. Door het vergroten van je alertheid en het aandachtig voelen van alle subtiliteiten en sensaties in je lichaam kom je in contact met Sat Nam Rasayan, ook wel de ‘space’ genoemd. Door het stabiliseren van de space leer je op een praktische manier, vooroordelen en verwachtingen los te laten, dan kan er healing plaatsvinden. Niet alleen de cliënt ook de healer profiteert van Sat Nam Rasayan. Het werken met de space ontwikkelt je gevoeligheid en bewustzijn, geeft energie en ontspant innerlijk conflict.

De workshop wordt gegeven door Sat Atma Kaur Khalsa en Tina van Hees. Sat Atma is sinds 1990 in de leer bij Guru Dev Singh, meester in de Sat Nam Rasayan. Sat Atma geeft vanaf 1993 healinglessen in binnen- en buitenland., o.a. bij de Sat Nam Rasayanopleiding in Amsterdam. Ze is Kundalini Yogadocent en heeft een healingpraktijk in Amsterdam en Frankrijk. Sat Nam Rasayan is voor haar een eindeloze weg naar werkelijk aanwezig zijn en ook een praktische manier om in de wereld te staan.

Tina van Hees is sinds 2002 in de leer bij Guru Dev Singh en heeft een healingpraktijk, daarnaast geeft zij Kundalini Yogalessen en is zij beeldend kunstenaar. Sat Nam Rasayan is voor haar een weg naar compassie en dienstbaarheid.

DONDERDAG 4 OKTOBER 2007, 19.30- 22.00 UUR
OPGEVEN BIJ: TINA VAN HEES T: 040 211 41 83 06 53 79 74 91
E: MEDITATIEFHEALEN@DSE.NL
HTTP://MEDITATIEFHEALEN.DSE.NL
LOCATIE: HORTENSIASTRAAT 6, Eindhoven