Geld’rop-uit gaat weer van start

Geld’Rop Uit: vijf avonden feest in centrum


Geld’Rop Uit: vijf avonden feest in centrum

GELDROP- Vorig jaar was de eerste editie van Geld’Rop Uit een groot succes. Een vervolg kon dan ook eigenlijk niet uitblijven. Vanaf 12 juli vijf spetterende donderdagavonden in het centrum van Geldrop. Geld’Rop Uit met muziek, show, dans en vooral veel gezelligheid.

Tien horecagelegenheden in Geldrop hebben de handen ineen geslagen en trakteren de mensen in het dorp op vijf spetterende donderdagavonden: 12, 19 en 16 juli en 2 en 9 augustus, aanvang steeds vanaf 19.00 uur.
Deelnemende horecabedrijven zij: Eetcafé Baloe, Café Daltons, Café De Herberg, Café het Wapen van Zesgehuchten, Restaurant Sicilia, Café Cartoon, Café Motown, het Groen Koffiehuis, Café De Muis en Café Schonmoeder. Het succes van vorig jaar smaakte duidelijk naar meer. De gehele Heuvel in het centrum van Geldrop is het toneel van Geld’Rop Uit.

Brabants
Donderdag 12 juli is de aftrap van Geld’Rop Uit. Op het programma staat een Brabantse Avond. Met een DJ, presentator, attracties voor de kinderen en een optreden van Arie Ribbens. De in Brabant geboren en getogen zanger is natuurlijk de aangewezen man om de Brabantse Avond op te luisteren. Bekende hits als ‘Brabantse Nachten’, ‘Polonaise Hollandaise’ en ‘Ik ga uit mijn bol aan de Costa del Sol’ zullen het publiek ongetwijfeld in feeststemming krijgen.

Country
Op donderdag 19 juli staat Country op het programma. Voor de muzikale klanken zorgt een DJ en de Country Band Deep Creek Luke. Verder op het podium de Geldropse zangeres Audrey Smits. Audrey reisde in 1995 mee met Up With People en leerde in Amerika de countrymuziek goed kennen. “Ik was er meteen helemaal weg van.” Audrey Smits trad op in attractieparken, werkte mee aan cd-projecten en mocht samenwerken met artiesten als Koos Alberts, Jan Keijzer en Margriet Eshuis. De Geldropse trad op in Japan en Thailand en heeft twee solo-albums op haar naam staan.
Tijdens de Country avond van Geld’Rop Uit ook nog een workshop countrydansen en een demonstratie van The Wolf Spirit Country Dancers.

Disco
Disco is het centrale thema van donderdagavond 26 juli. Geheel in stijl van de jaren zeventig en tachtig. Met een discoshow verzorgt door Sjors & Sjimmie. Deze broers maakten jarenlang furore in Eindhovense clubs en discotheken als Zhivago en Hollywood. Sjors & Sjimmie willen er een groot feest van maken. ‘Een doldwaas optreden met als enige doel de mensen een glimlach en een fijne avond te bezorgen met muziek van de 60’s, 70’s en 80’s.’ De twee gunnen het publiek een hoofdrol.

Salsa en samba
Op zondag 2 augustus wanen bezoekers van Geld’Rop Uit zich in zonnige oorden. Zuid-Amerikaans is het thema van deze avond en dat betekent Caribische invloeden, salsa en samba. In het centrum van Geldrop een avondvullende show met band, workshop en dj. Slagwerkers van Euphonia komen ook naar het Zuid-Amerikaanse feestje.

Geldrop Zingt
Geld’Rop Uit 2007 wordt 9 augustus afgesloten met Geldrop Zingt! Het podium op de Heuvel is dan voor de lokale artiesten. Zangers, zangeressen en een band zullen om de beurt optreden. Een dj zorgt dat ook de laatste avond zal swingen. Tijdens Geldrop Zingt! Kan iedereen luisteren naar de zangkwaliteiten van dorpsgenoten.
Geld’Rop Uit 2007 is op de donderdag 12, 19 en 26 juli, 2 en 9 augustus. Op de Heuvel in het centrum van Geldrop, vanaf 19.00 uur. Voor info kijk op http://home.hetnet.nl/~geldrop-uit/