FC Eindhoven zoekt geluidstechnicus (m/v)

FC Eindhoven, de trotse nummer 2 van de Jupiler League, is per direct op zoek naar een: GELUIDSTECHNICUS (M/V)

FC Eindhoven, de trotse nummer 2 van de Jupiler League, is per direct op zoek naar een: GELUIDSTECHNICUS (M/V)

1.Het aan en uit zetten van de apparatuur in de geluidscabine: versterkers, cd-spelers, mengpaneel, geluidsbox, muziek computer, uitslagencomputer, draadloze microfoon, draadloos inear monitor systeem.
2.Het bedienen van de apparatuur in de geluidscabine
3.Muziek afspelen van 1,5 uur voor de wedstrijd tot een half uur na de wedstrijd. Tot 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd en het half uur na de wedstrijd kan dit automatisch gebeuren met gebruik van een muziekcomputer.
4.Bedienen van het scorebord
5.In samenwerking met de stadionspeaker zorgen voor de techniek bij het omroepen van de opstelling, tussen en eindstanden, opkomstmuziek, scoremuziek en in de toekomst reclame jingles.
Wij bieden: gratis toegang tot de wedstrijd, consumpties voor, tijdens en na de wedstrijd, toegang tot perskamer, spelershome en Jupiler Lounge.

Als technicus behoor je tot een groep vrijwilligers die onze blauw witten een warm hart toedragen en zich belangeloos inzetten om onze club professioneel voor de dag te laten komen.

Interesse in deze vrijwillige functie en beschikbaar op wedstrijddagen (voornamelijk vrijdagen, soms maandagen en zaterdagen)? Neem dan contact op met Hans van Brunschot via hansb@fc-eindhoven.nl. Vermeld kort je motivatie en je ervaring met audio apparatuur.