Eindhoven betuigt deelneming aan nabestaanden slachtoffers vliegramp.

DSE sluit zich daar bij aan.

DSE sluit zich daar bij aan.

Het college van burgemeester en wethouders heeft geschokt kennisgenomen van de vliegramp die gisteren, woensdag 12 mei, heeft plaatsgevonden in Tripoli, Libiƫ. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn in totaal zeventig Nederlanders verongelukt. De gedachten van het gemeentebestuur gaan uit naar allen die zijn omgekomen bij deze tragische gebeurtenis en hun nabestaanden.

Bij deze ramp vallen helaas ook twee Eindhovense slachtoffers te
betreuren. Ger Verhoeven (52) en zijn vrouw Svitlana Artemyuk (42). Ger Verhoeven werkte bij het politiekorps Brabant Zuidoost als teamleider van het team Grootschalige Opsporing binnen de Divisie Recherche. Burgemeester Van Gijzel zal namens de gemeente Eindhoven en haar inwoners zijn deelneming betuigen aan de nabestaanden van de overleden Eindhovenaren.

Ook heeft de burgemeester, mede namens de burgemeesters van de gemeenten binnen het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven, zijn medeleven betuigd aan burgemeester Rian Donders van de gemeente Geldrop-Mierlo. Zij heeft bij de vliegramp haar oudste zoon en diens vriendin verloren.

Condoleanceregister
Het college van burgemeester en wethouders wil iedereen in de
gelegenheid stellen om het condoleanceregister te tekenen. Hiervoor wordt in het stadhuis een speciale ruimte ingericht. Het condoleanceregister kan worden getekend op vrijdag 14 mei 2010, van 10.00 uur tot 17.00 uur, en volgende week op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.