Einde ftth

Hoe is het toch mogelijk iedereen zegt we moeten die snelle kabelverbinding hebben, die komt er met heel veel verwachtingen tav de toekomst (telefoon, programma’s op vraag ed.) Dan besluit KPN i.s.m Xs4all alles stop te zetten.

Hoe is het toch mogelijk iedereen zegt we moeten die snelle kabelverbinding hebben, die komt er met heel veel verwachtingen tav de toekomst (telefoon, programma’s op vraag ed.) Dan besluit KPN i.s.m Xs4all alles stop te zetten. Verder kunnen we dan via KPN en XS4all een nieuw kontrakt afsluiten dat dan gaat lopen via de telefoonaansluiting die ik vroeger ook al had. Volgens mij zijn we bezig met kapitaalvernietiging. Is het dan niet mogelijk dat er een bestaande organisatie alles overneemt, de infrastructuur is er al, het zou toch waanzin ten top zijn als we weer moeten terugkeren naar de vroegere tijden. Er moet toch een oplossing zijn. Is het misschien verstandig om alle gedupeerde te bundelen en dan samen een vuist maken?
F.Thijssen

3 comments

 • rienvalk

  overnemen?
  Volgens mij is Onsnet Eindhoven daar mee bezig. Ze zullen daar op dit moment misschien niet teveel ruchtbaarheid aan geven om te voorkomen dat ze teveel moeten betalen voor die overname.

  • henkdaalder

   Waarom is beslotenheid toch altijd de voorkeurs aanpak
   Geen hond wil het overnemen van KPN.
   Maar een kind kan bedenken dat Ons Net de geeigende partij is om dat over te nemen.
   Waarom moeten dat soort, zeer voor de hand liggende zaken altijd in achterkamertjes geregeld worden?
   Waarom begrijpt een groot en verstandig bedrijf als KPN niet dat ze het ook eerlijk en open kunnen spelen.
   – KPN: “we zijn er aan begonnen vanwege de subsidie, dat is nu voorbij en FTTH bljkt niet onze corebusiness te zijn, op dit moment”
   – Ons Net: “FTTH is gewoon onze reden van bestaan, dus natuurlijk gaan we proberen te regelen dat we die KPN-FTTH adressen overnemen.”

   Zijn deze organisaties echt zo dom dat ze niet begrijpen dat veel PR waarde zit in gewoon doen alsof je ook gezond verstand hebt?
   Kom er gewoon eerlijk voor uit wat je drijfveren zijn, dat heet “imago reclame”, en dan kost het veel geld.
   Gewoon laten zien dat je ook voor de hand liggende kansen ziet en wilt pakken, doet hetzelfde, maar kost niets.
   En levert ook nog veel goodwill op.

 • glokhoff

  Mogelijk actief blijven FttH Woenselse Watermolen
  Ik heb al eerder hier op DSE gereageerd. Voor de duidelijkheid zal ik die reactie herhalen:

  Het glasvezelnetwerk in de Woenselse Watermolen is van Trilink, een samenwerkingsverband van Volker Stevin en BAM. KPN heeft dit voor de pilot gehuurd, en heeft het huurcontract opgezegd. Trilink is op zoek naar een mogelijkheid het actief te houden, omdat de investeringskosten er nog niet uit zijn. Hierbij zoekt men naar een dienstenaanbieder die zowel internet als telefonie (Voice over IP) kan leveren. OnsNet zou dus in principe in aanmerking komen. Nu maar hopen dat men er uit komt, want het lijkt vooral een financiƫle kwestie te zijn.

  Als er meer informatie is dan verneem ik het graag !

  Voor ieder die op zoek is naar een oplossing ter overbrugging: er zijn (o.a. Demon en Planet Internet) DSL pakketten in de aanbieding met een minimale contractduur van 3 maanden, daarna per maand opzegbaar. Wel even op de speciale voorwaarden letten: op- c.q. afwaarderen van de snelheid is niet mogelijk, dus vooraf goed nadenken welke keuze je maakt.