Effenaar eindelijk open!!


Vannavond 10 september gaan de deuren in de Effenaar open. Eindelijk kunnen we weer wat cultuur happen. In de kleine zaal een nieuw Eindhovens rocking lifestyle event: For those about to Rock.


Vannavond 10 september gaan de deuren in de Effenaar open. Eindelijk kunnen we weer wat cultuur happen. In de kleine zaal een nieuw Eindhovens rocking lifestyle event: For those about to Rock. 5 Eindhovense topbands mogen de apparatuur checken of het “Rockproof” is. Borehole heeft tevens vannavond de cd presentatie van hun nieuwe cd: “systems overload”. Binnenkort weet iedereen in Nederland weer dat eindhoven nog steeds Rockcity nr.1 is. Voor 5 euro kun je een kaartje kopen in de Bullit. Tot straks.

2 comments

 • rienvalk

  En, hoe is de avond verlopen?
  Hoe vonden jullie de zaal? Heeft er iemand nog foto’s gemaakt?
  Laat ons hier eens meegenieten!

  • Anoniem

   Kei goe!
   Tja, wat moet ik zeggen… Het waren 5 geweldige bands.
   Ik ben alleen in de kleine zaal geweest. Af en toe vloog het alarm syteem aan en de airco werkte nog niet. Maar ja het gebouw is dan ook nog niet af. Voor de rest vind ik het knap dat ze het karakter van de oude effenaar bewaard is gebleven. Het is een mooi gebouw. De sfeer zat er gelijk in. Zelf was ik wat later en heb dus niet alle bands kunnen zien. Echter heb ik het concert/cd presentatie van [url=http://www.borehole.nl]Borehole[/url] helemaal gezien. Het stond als een huis, en was dan ook erg enthousiast, en velen met mij denk ik. Ik ben trots dat er in Eindhoven zulke goeie Rockmuziek gemaakt wordt.