donderdag 12 maart Hans F. Marijnissen: presentatie romans en dichtbundel in De Boekenmortel, Achtse Barrier

Hans Marijnissen, 65 jaar, heeft een bewogen leven achter de rug. Om te beginnen ging zijn jeugd bepaald niet over rozen, en al jong ontdekte Hans dat hij kon schrijven. Op zijn 20e werden zijn eerste teksten uitgegeven. Muzikaal is hij ook, want hij speelt percussie in bands en orkesten. Ondertussen heeft Hans een heel oeuvre opgebouwd.

Hans Marijnissen, 65 jaar, heeft een bewogen leven achter de rug. Om te beginnen ging zijn jeugd bepaald niet over rozen, en al jong ontdekte Hans dat hij kon schrijven. Op zijn 20e werden zijn eerste teksten uitgegeven. Muzikaal is hij ook, want hij speelt percussie in bands en orkesten. Ondertussen heeft Hans een heel oeuvre opgebouwd. Hij schreef twee romans: Koorddansen op klompen en Van wolven en stolpen, die niet autobiografisch zijn, maar wel gebaseerd zijn op eigen ervaringen. In het najaar verschijnt zijn 3e boek, in deze reeks: dit, zo zegt hij zelf, om het hele verhaal compleet te maken. Ook schrijft Hans gedichten: De bundel Tot waar het wringt bevat 30 gedichten.

Hans is van harte bereid om zijn werk in VTA De Mortel te presenteren. Op deze avond zal hij vertellen over zijn werk, wat voorlezen uit eigen boek en een of meerdere gedichten voordragen uit zijn gedichtenbundel. Hans Marijnissen is een zeer boeiende verteller, blijkt uit ons gesprek wat wij vooraf met Hans hadden.
Wij nodigen u hiervoor uit op donderdag 12 maart om 20.00 uur in VTA De Mortel aan het Savoiepad 14 in de Achtse Barrier.

Omdat we op deze avond voor een muzikale omlijsting willen zorgen, doen wij een oproep aan onze medebewoners: wie kan en wil deze avond muzikaal begeleiden?
Graag opgeven bij Ine, tel: 06 – 14 65 39 73.
Vrijwilligers van De Boekenmortel,
Arthur, Christa en Ine
http://www.brierke.nl/201503/hansmarijnissen.html

Bericht deels overgenomen uit ’t Brierke van 6 maart 2015.