de “lichtnaald”

jaja zetten we toch maar mooi een lichtnaald. waar? nou vlak langs onze eigen ufo ofwel mevrouw de wethouder zetten we het ene langs het andere monument zoals we vroeger het ene na het andere gebouw sloopten is dit nou een goed verdeeld plan als ik het licht van de originele lichtnaald die langs de ufo staat zie, heb ik dan behoefte aan een 2de lichtnaald op het zelfde plein?

jaja zetten we toch maar mooi een lichtnaald. waar? nou vlak langs onze eigen ufo ofwel mevrouw de wethouder zetten we het ene langs het andere monument zoals we vroeger het ene na het andere gebouw sloopten is dit nou een goed verdeeld plan als ik het licht van de originele lichtnaald die langs de ufo staat zie, heb ik dan behoefte aan een 2de lichtnaald op het zelfde plein? nou steek uw licht op door eens echt goed te gaan kijken of het niet wat teveel van het goede wordt het lijkt net zo goed doordacht als het park-theater en of pop-Ei debacle we gooien nog steeds knaaken uit aan de facelift van Eindhoven. als we een paar lichtjes zien vinden we dat interessant en vliegen we er als een verblinde mot op af, 450 duizend is een dikke duizend per lampie maak er een REUZEN RAD van dan kan de kermis gewoon doorgaan en als je een euro entree vraagt lopen we ook nog binnen. de paal gaat waarschijnlijk ook nog leuk fluiten bij de juiste wind nog een mooi liedje als waren we in HAMELEN
ofwel neeen niet doen aub blijf met uw plannetjes van ons EINDHOVEN af en zorg voor uw inwoners of moet uw naam erop komen kijk jongen dat heeft opoe nog gebouwd. ja daag

Een reactie

 • bleenhouwers

  Hou het simpel…
  Mijn voorstel:
  Gebruik als fundament de resten van de fietscaroussel alias FiCaro uit het begin van de jaren negentig, las verolgens de vervangen onderdelen van de Phileas tot een naaldachtig geheel en monteer het geheel af met de lampjes van de Tilburgseweg.

  Locatie:
  In het hart van de Berenkuil.

  Resultaat:
  Door het voortdurend veranderend lichtbeeld, door het per ongeluk en a-select functioneren van de armatuurtjes, zal dit unieke bouwsel Eindhoven volgend jaar opstuwen tot de onbetwiste nummer één op de lijst van designsteden van Europa.

  Kanttekening:
  Door het arsenaal aan afgedankte Phileasonderdelen, en de daaruit voortvloeiende hoogte van de naald, komt het vliegverkeer van- en naar Eindhoven Airport wellicht in gevaar. Goed afstemmen met de gemeentelijke plannenmakers en ambtenaren is derhalve een must.

  Electorale gevolgen:
  De verantwoordelijk wethouder kan waarschijnlijk nog vóór de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen ‘De Naald’ toevoegen aan de lange lijst aan onvergetelijke verwezenlijkingen, oftewel: een heuse mijlpaal!