Brabantse vrijwilliger van het jaar woont in Someren? Breng ook uw stem uit!

Toon de Smit van het vogelasiel Someren is genomineerd als vrijwilliger van Nederland door het radio programma Plein Publiek.

Toon de Smit van het vogelasiel Someren is genomineerd als vrijwilliger van Nederland door het radio programma Plein Publiek.
Sinds 1 januari 2005 reikt het NCRV radioprogramma Plein Publiek dagelijks een NCRV-lepeltje uit aan mensen die zich op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving. Om de uitreiking van de NCRV-lepeltjes iets spannender te maken, zal er in het nieuwe seizoen een wedstrijdelement aan toegevoegd worden. Plein Publiek gaat namelijk op zoek naar “Dé Vrijwilliger van Nederland”.

Vanaf 5 september zijn er in het NCRV-radioprogramma Plein Publiek twaalf weken lang portretjes te horen van de kandidaten. Elke week doen de NCRV-verslaggevers een andere provincie aan. Luisteraars en website-bezoekers bepalen vervolgens welke vrijwilliger wordt aangewezen als weekwinnaar. Na twaalf weken zijn er dan twaalf kandidaten, die uitkomen voor de landelijke titel. Op dat moment worden de luisteraars gevraagd hun definitieve stem uit te brengen voor een landelijke winnaar. “Dé Vrijwilliger van Nederland” wordt uiteindelijk onderscheiden op 10 december (Make a Difference Day).

Bezoek de website http://www.ncrv.nl/devrijwilliger voor meer informatie en stem op de vrijwilliger die volgens u het verschil maakt!