Azië buurtspektakel met pencak silat

Op zondag 30 september kunt u in Aziatische sferen genieten van muziek en dans op het St. Gerardusplein in Stratum. Er is Javaanse, Chinese en Molukse dans en muziek en bij de vele kramen kunt u de lekkerste Oosterse hapjes en maaltijden bestellen. De Wereldwinkel heeft een stand en ook FC Eindhoven is van de partij.

Op zondag 30 september kunt u in Aziatische sferen genieten van muziek en dans op het St. Gerardusplein in Stratum. Er is Javaanse, Chinese en Molukse dans en muziek en bij de vele kramen kunt u de lekkerste Oosterse hapjes en maaltijden bestellen. De Wereldwinkel heeft een stand en ook FC Eindhoven is van de partij. Verder zijn er verschillende demonstraties en workshops van Aziatische bewegingskunsten zoals Thai Chi en Whu Sui. Werkeleijk fantastisch belooft de demonstratie te worden vande Pencak Silat Combinatie met hun uitvoering van deze van oorsprong Javaanse zelfverdedigingskunst. Voor de kinderen is er het mini voetbaltoernooi waaraan teams deelnemen van 5 basisscholen, waaronder het team Indonesië van basisschool de Trinoom.
Het buurt spektakel is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door stg. de Vrije Golf/EstR. Het is onderdeel van het programma van het Wereldkampioenschap van Eindhoven en het start om 12.00u. Omstreeks 16.30u is het optreden gepland van de bekende Hindi popband NEXT TIME uit Den Haag en rond 19.00u wordt afgesloten. Het festijn is tevens in het kader van het Kleurrijke Stad concept van de stichting. Daarmee wil de instelling de grote diversiteit van onze stad laten zien en beleven.

2 comments

 • rienvalk

  Na afloop wat foto’s op DSE?
  Krijgen we na deze aankondiging ook nog een paar foto’s met enkele regels tekst te zien na afloop van dit spektakel?

  • Anoniem

   Azië buurtspektakel
   Hoi Rien,

   Het zit wel in de bedoeling om een kort verslagje met een foto te plaatsen. Een uitgebreider verslag met meer foto’s zijn over een maand te vinden op onze dse site: http://www.kleurrijkestad.dse.nl. Het duurt deze keer wat langer i.v.m. een verhuizing.