Alles over Sinterklaas, bij Perspectief.vroeg! Luisteren dus….

Sinterklaas! Aankomende dinsdag is het zover, dan is hij jarig op 5 december! Maar is dat eigenlijk wel zijn verjaardag?… Op zondag 3 december hoor je in de uitzending van Perspectief.vroeg van alles over deze welbekende goedheiligman!

Sinterklaas! Aankomende dinsdag is het zover, dan is hij jarig op 5 december! Maar is dat eigenlijk wel zijn verjaardag?… Op zondag 3 december hoor je in de uitzending van Perspectief.vroeg van alles over deze welbekende goedheiligman! De uitzending van Perspectief.vroeg staat volledig in het teken van Sinterklaas en word je gepresenteerd door Sjoerd van Biljouw.

Wat velen nog niet wisten, komt in de uitzending aan de orde. Evenals een misschien voor JOU nog onbekende vergelijking…

En als jij laat weten wat jij met Sinterklaas doet maak je nog kans op een mooie cd! Dus laat zeker wat van je horen en luister op zondag 3 december tussen 8.00 en 10.00 in de ochtend naar Perspectief.vroeg.

Ether: 94.0
Kabel: 94.4
Of beluister ons via het E-TV kanaal lekker vanuit je bed…

Over heel de wereld kun je ons ook LIVE beluisteren via onze site:

www.perspectief.dse.nl

“Met Perspectief.vroeg heb je nog een hele zondag voor de boeg”!

Een reactie

  • Anoniem

    Leuk!
    Ik ga zeker luisteren, als is het wel wat vroeg… Maar ik ben benieuwd naar de geschiedenis. Ik heb al wel eens vaker naar de programma’s van jullie geluistert en er zit meestal wel een goede draad in.