3 september om 20.00, in het Stedelijk College aan de Avignonlaan 11 opening lustrumjaar Popkoor Sway met open repetitie

Popkoor Sway bestaat 25 jaar en dat wordt dit jaar goed gevierd! Sway maakt lekkere popmuziek, in eigen jasje gegoten door de dirigent Gerard de Graaf. De groep bestaat uit zo’n 20 zangers en zangeressen en een band, die ook buiten de repetities en tijdens optredens een hoop lol met elkaar hebben.

Popkoor Sway bestaat 25 jaar en dat wordt dit jaar goed gevierd! Sway maakt lekkere popmuziek, in eigen jasje gegoten door de dirigent Gerard de Graaf. De groep bestaat uit zo’n 20 zangers en zangeressen en een band, die ook buiten de repetities en tijdens optredens een hoop lol met elkaar hebben. Het repertoire varieert van rustige nummers zoals Chasing Pavements, Bad day en Moondance tot meeswingers zoals Sex Bomb, Dancing in the Street en Nothing ever hurt like you. Het hoogtepunt van het lustrumjaar wordt een concertoptreden samen met Sound Xpress en Giddy Limit op 13 april 2013.
Aanstaande maandag 3 september begint het lustrumjaar met een open repetitie, om 20.00 in het Stedelijk College aan de Avignonlaan 11 te Eindhoven. Alle geïnteresseerden zijn welkom, en Sway is nog speciaal op zoek naar een toetsenist, een lage alt en mannelijke zangers. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Nicole Papen-Botterhuis via contact@popkoor-sway.nl, of kijk op de website www.popkoor-sway.nl.

3 september om 20.00, in het Stedelijk College aan de Avignonlaan 11