Van 11 t/m 27 november in het Temporary Art Centre.

Het Temporary Art Centre in Eindhoven presenteert de multidisciplinaire expositie “Kennis van de lege ruimte”.

Het Temporary Art Centre in Eindhoven presenteert de multidisciplinaire expositie “Kennis van de lege ruimte”.

Opening vrijdag 11 november, 20:30. Toegang gratis.
Kunstenaars uit het TAC hebben kunstenaars van buiten uitgenodigd om met hen werk te presenteren. De lege expositieruimte wordt gevuld met landschappelijke perspectieven en krijgt op verschillende wijzen vorm aan de hand van tekeningen, fotografie en abstract geometrische schilderijen. Dit resulteert in een brede tentoonstelling waarin jonge kunstenaars hun visie laten zien op de maakbaarheid van het landschap. Factoren als mensen, architectuur, verstedelijking en natuur vormen de leidraad.

Deelnemende kunstenaars:

Marissa van Mourik, Michiel Jansen, Erik van Lieshout, Jan de Natris, Saskia de Marée, Gijs Pape, Roland Cuppers, Sandra van der Meijden, Olga Gorissen, Dieuwertje Komen, Linn de Kort, Karin Krijgsman, Anouk Bax, Tom Waijers, Ingeborg Moerkerken, Anouk Paulissen, Dani Smulders, Petra Stavast, Babette van Veen, Ingrid Simons, Christel Boertjes.

De expositie is vanaf 11 november t/m 28 november op donderdagen en in de weekeinden van 12.00 uur tot 17.00 uur of op afspraak te bezichtigen. De toegang is gratis. Meer informatie: www.tac.nu