OSJE presenteert

Savoy Jazzmen

Sponsors

Jazzclub OSJE bedankt:

Terugblik

Feurthstreet Lumber Factory

Foto's door Piet van den Putten

Wat was het weer genieten vanmiddag bij OSJE. De Feurthstreet Lumber Factory was in huis en wat een orkest is dat!! Heerlijke arrangementen met veel humor. En een mooie mix van bekende en wat minder bekende nummers. Zelfs een echte onvervalste blues door de zangeres, die een echte blues stem kon opzetten. Trouwens, ook de samenzang met de bandleider in mooie tweestemmige arrangementen verdient een prijs. Behalve de zangeres, Linda Koolen, mogen ook de leider/cornettist, Wim Slot, de trombonist Ruud Huijnen, en klarinettist, Marcel Dewaide, zich een pluim op de hoed steken. Mooi samenspel en prima solo’s. En ook de achterhoede stond als een huis: bassist Piet van den Bos op sousafoon, Jos van Meer op banjo en de slagwerkgroep Henk Borrenbergs op snare- en Boy Limboug op basedrum. Vooral bij de vertolking van Saint Louis Blues hadden de slagwerkers een grote, zelfs bepalende rol. Och, er was zoveel te genieten, dat het jammer was dat de middag voorbij was. Het was duidelijk te zien dat de muzikanten met veel plezier aan het spelen waren, onderling grapjes maakten en een goed contact met het publiek hadden. Het was niet alleen fijn om naar te luisteren , maar ook leuk om naar te kijken. Och, er was zoveel te genieten, dat het jammer was dat de middag voorbij was. Gelukkig was de band niet gierig en speelde nog na de eindtijd twee nummers door.

Volgende keer onze “eigen” Savoy Jazzmen. Ook dat wordt vast weer genieten.

Meer foto's terugzien?

Programma

U bent vanaf 13:30 van harte welkom in de zaal.

14 jan 14:00 – 17:00 regiomiddag: Sail Jazzband en Groovy Day Jazztet
18 feb 14:00 – 17:00 Down South Jazzband
11 maa 14:00 – 17:00 Charlestown Jazzband
8 apr 14:00 – 17:00 Feurthstreet Lumber Factory
6 mei 14:00 – 17:00 Savoy Jazzmen
21 mei 14:00 – 17:00 Gerald French and his European Friends
EXTRA CONCERT
Reserveren mogelijk en gewenst
Entree: €15, voor donateurs: €10
27 mei 14:00 – 17:00 Jurbena Jazz Band
23 sep 14:00 – 17:00 Jay Jay’s Border Jazzmen
21 okt 14:00 – 17:00 regiomiddag met: Falcontown Jazzband en Jazzica Swingtet
18 nov 14:00 – 17:00 Four Stream Jazzband
16 dec 14:00 – 17:00 Free Time Old Dixie Jazz Band

Locatie

Foto: Piet van den Putten

De Ronde heeft een eigen parkeergelegenheid en die kunt u vinden aan de achterzijde van dit gebouw.

U rijdt vanuit de Tongelresestraat de Rubensstraat in en na de flauwe bocht gaat u links deze onderstaande poort in en vindt u voldoende plaats om te parkeren.

Prijzen

De toegangsprijs voor concerten is €5,–. Een Vriend van de jazzclub heeft gratis toegang.

Voor het luttele bedrag van €50,– per jaar per persoon bent u al Vriend van de jazzclub. U heeft dan gratis toegang tot alle jazz middagen die OSJE organiseert.

U kunt de jazzclub ook steunen als Sponsor. Dit kan al vanaf €165,– per jaar. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

U kunt uw bijdrage via de bank overmaken. Contant betalen aan de kassa bij een concert kan natuurlijk ook.

Over Jazzclub OSJE

Doel is het promoten van de jazz in Eindhoven. Daarbij wordt vooral op de oude stijl jazz gericht. Om het doel te bereiken worden allerlei activiteiten ontplooid waarvan de voornaamste is het organiseren van concerten van hoog niveau door internationale bands en/of professionele jazzmuzikanten.

De opzet bij deze concerten is enerzijds ruimte te verschaffen om naar de orkesten te luisteren, anderzijds om onder het genot van deze fijne muziek gezellig samen te zijn in een ongedwongen sfeer. Dansers van Lindyhop, Charleston, Collegiate Shag, Blues, Boogie Woogie en Balboa zijn hierbij nadrukkelijk uitgenodigd: de jazzmuziek van toen was tenslotte dansmuziek!

Voor een blik in de rijke historie van onze jazzclub, verwijzen we u graag naar ons archief.

Een jazzclub kan niet functioneren zonder dat veel mensen belangeloos hun bijdrage daaraan leveren. Voor de Eindhovense Jazzclub OSJE kunnen we rekenen op verschillende enthousiaste medewerkers. Heeft u interesse om mee te helpen, neem dan contact met ons op.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit:

Verbonden orkesten

De aan OSJE verbonden orkesten zijn:

Contact

Voor informatie kunt u ons een e-mail sturen of bellen met het secretariaat.

Stichting OSJE
t.a.v. Rob Storm van Leeuwen
Hoogstraat 128
5615 PV   Eindhoven


E-mail: osje@dse.nl
Telefoon: 040-2512113

U kunt uw donatie of uw bijdrage storten op rekening NL 28 INGB 0001607000. Lees meer over de voordelen van donateurschap.

Wij bedanken u bij voorbaat voor uw bijdrage en we hopen u spoedig te zien bij een van onze concerten.