Nieuw in het boek van Greylady

Zondag 11 april Vrolijk Pasen allemaal!

ealn1a.gif

Vandaag heb ik een zelfgeschreven visualisatie toegevoegd. Het brengt je naar een rustige plek in het bos waar je tot jezelf kan komen en de Godin kan ontmoeten. Let wel, dit is een krachtplek die voor mij werkt. Deze visualisatie kan misschien een aanzet zijn om je eigen plek vorm te geven.

 

zaterdag 20 maart 2004

Vandaag heb ik van Neferu, de beheerster van de msn comm. De Heksenkring

een award ontvangen. Ik ben erg blij mee. Dank je wel Neferu. Omdat het mijn tweede award is, zal ik ze bij elkaar op een aparte pagina zetten.

 

 

 

Woensdag 16 maart 04

Aan het mooie weer kunnen we al duidelijk merken dat het bijna Ostara is. Het feest dat de groeikracht versterkt en de winter terug moet dringen. Ostara wordt of gevierd op 21 maart of op de eerst esbat na die datum (Germaans) Met Ostara kun je de groeikracht van de natuur verbinden met nieuwe dingen waar je je het komende jaar mee bezig wilt gaan houden. Vergeet niet de Moeder te danken voor de nieuwe lente. Dit kun je bv doen door aandacht te geven aan je tuin

Hoe je dit feest ook vorm wilt geven. Ik wens je in ieder geval een fijne Ostara

BB
Greylady

 

 

 

Donderdag 11 maart 2004

Wat is er nieuw? Eigenlijk is alles nog nieuw. Op deze plek zal ik de updates van mijn site vermelden. Half februari heb ik deze bladzijden op het net gezet. Daarom ben ik ook heel erg trots om jullie mijn award te laten, die ik vandaag gekregen heb van Lunadea.